www.Autodoc24.ro

08/09/2012

World Carp Classic 2012 – Romania locul 1

Postat in: World Carp Classic — StefanM @ 13:20

Tags: , , ,

Dupa o luna perioada in care cel mai mare concurs de pescuit la crap din lume s-a desfasurat in Franta, pe lacul Madine, anul acesta s-a mutat in Italia pe lacul Bolsena.

La acest concurs au participat peste 150 de echipe formate din cei mai titrati pescari de crap din lume, imensul  lac Bolsenaa fiind impartit in 10 sectoare, fiecare sector avand maxim 16 echipe.

 

Premiile au fost pe masura:

 

 

Ce e foarte important pentru noi este ca aceasta editie a World Carp Classic a fost catigata de o echipa romaneasca: Peter Micula, Norbert Pongracz, Zoltan Nemeti. O alta echipa din Romania a reusit sa castige sectorul din care a facut parte (sectorul Carping): Andrei Vladeanu (AV), Ciprian Ene (Cipica), Andrei Popescu (Toto).

Update: Au fost doua echipe romanesti care si-au castigat sectorul: cea mentionata mai sus pe sectorul Carping si echipa Emilian Paraschiv, Catalin Duta care a castigat sectorul Pescalis.

 

Sper ca acesta este doar inceputul si ca acelasi loc il va ocupa si echipa Romaniei la Campionatul Mondial din acest an.

Felicitari echipelor castigatoare,

Felicitari tuturor echipelor romanesti participante.

 

Daca doriti sa vedeti imagini din concurs : AICI

Surse poze: worldcarpclassic

 

 

Comments are closed.