20/09/2014

Toamna aceasta zic pas targului AVP

Postat in: Expo Aventuri la pescuit — StefanM @ 08:21

Tags: , ,

Am stat si m-am gandit: sa ma duc, sa nu ma duc…pana la urma m-am decis – NU MA DUC.

 

Daca si PV TV, adica ma scuzati Fishing and Hunting TV (s-au contopit si a iesit F&H TV) a publicat un articol pe site cu titlul: Pescari si iarmaroace la romani.

De la ce a fost atunci, de la efervescenta unui eveniment de marca pentru lumea pescareasca si pana la un cort trist, este o cale lunga, mult mai lunga decat saltul de la Sala Polivalenta la intrarea in parc, cea de vis-a-vis de Sincai. De la an la an mai putina marfa, mai putine noutati. Si nu este aici vina organizatorilor sau a celor care expun. Ceea ce vedeti la “Cel mai mare Targ de Pescuit” in toamna aceasta este adevarata fata a pietei de profil din Romania. Oamenii nu mai au bani.

 

Aici il contrazic pe domnul Malinescu, romanii au bani, mai ales pescarii. Idiferenta aceasta fata de targul AVP (expoaventuri) a pescarilor este pentru ca s-au saturat sa fie luati de prosti. Poate suntem mincinosi dar prosti sigur nu suntem, mai ales acum cand avem acces atat de usor la informatii.

 

De ce m-as duce sa platesc 10 lei intrare cand pot sa stau in fotoliu si sa beau o bere rece de banii aia, ca ofertele sunt aceleasi si in magazine online:

 

reduceri-targ-expoaventuri-senzor-total-fishing

 

Si vina nu este a expozantilor pentru ca ei incearca sa supravietuiesca cum pot, de unde atati bani? Pai parca am mai scris odata pe aici cat costa inchirierea standului la targ. Daca ii socotesti pe aia (cateva sute poate chiar o mie de euro) si mai scoti si din adaosul ala si asa mic la produse, ce reducere pot face ei?

 

In schimb organizatorul taxeaza pe toata lumea: si pe expozanti si pe vizitatori.

Si in incheiere o idee pentru un pescar (cu influenta, bani si timp liber):

 

Crapmania.ro • Vezi subiect - Targ AVP 2014 -Editia de toamna 2014-09-20 08-14-22

Poza de aici

Comments are closed.