www.Autodoc24.ro

29/01/2013

Taxa si regulament Moara Vlasiei 2 pentru anul 2013

Postat in: Balti — StefanM @ 08:08

Tags: , , , , ,

Au fost postate pe site-ul lacului Moara Vlasie 2 regulamentul si taxele pentru anul 2013.moaravlasiei2

Daca doriti sa le cititi sunt disponibile aici.

Cea mai importanta modificare fata de anul trecut este taxa. Aceasta a fost marita pentru pescuitl C&R de la 50 lei /12 ore la 60 lei, 100 lei/24 ore la 120 lei si pentru pescuitul cu retinere de la 100 lei/12 ore cu 5Kg de peste la 120 lei. Taxa pentru plantat a fost marita si ea de la 30 lei la 40 lei iar taxa de ponton a fost micsorata de la 50 lei la 40 lei (Pe un ponton pot pescui si doi pescari, platind o singura taxa pentru ponton, si este valabila atit pentru 12 ore cat si pentru  24 ore, 36 ore si 48 ore).

In noul sezon se pot face rezervari dar nu mai devreme de 24 ore inainte de partida de pescuit.

Nu pot comenta in nici un fel decizia administratiei legate de modificarile de mai sus, este dreptul lor sa le modifice in functie de cheltuileile si investitiile facute.

Pe surse (adica de pe camerele care transmit live pe internet) am aflat ca s-au mai construit inca doua pontoane: unul pe coada lacului si unul in continuarea primelor 6.

Am mai aflat ca fiecare stand va avea pe malul opus un semn care sa indice directia de pescuit si ca popularile cu crapi peste 15Kg au continuat si in 2013.

crap-moara-vlasiei2

 

7 responses to “Taxa si regulament Moara Vlasiei 2 pentru anul 2013”

 1. daniel says:

  Pe altr forumuri nu am comentat, insa aici, daca tot ai scris si eu “te citesc” am sa spun 2 vorbe…
  In opinia mea, taxele practicate sunt mari. Nu atat prin cuantumul lor ci prin prisma faptului ca nu se justifica..
  Din moment ce nu tot timpul se taie bon, deci sunt la mijloc si bani neimpozitati, iar profitul la aceasta afacere este imens, aceasta taxa este foarte mare.
  Sa nu uitam si faptul ca la semnarea contractului de cesiune pe luciu de apa, patronul/beneficiarul ESTE OBLIGAT sa investeasca o anumita suma de bani anual in balta, deci toata barbologia domnului Petcu cade.
  Nu contest populatia piscicola din balta MV2, ma duc pe aceasta balta, dar nu este corect.
  Noi pescarii suntem de vina pentru aceasta.
  Daca ne uitam la confratii de peste hotare ne dam seama ca noi suntem regulati cu maciucile sculate la popoul gol de toti cei implicati in fenomen, pornind de la patronii de balti, trecand pe la forurile care decid ce bine si ce este rau in fenomen si sfarsind cu producatorii de nada autohtoni.
  Cam atat deocamdata.

 2. StefanM says:

  Nu vreau sa contest ce ai spus.
  Tot ce vreau sa se stie este ca noi nu putem face nimic pentru ca fiecare e liber sa isi administreze cum vrea afacerea.

  Tot ce putem face este ca daca nu ne convine ceva sa ne mutam pe alta balta. Dupa parerea mea MV2 nu traieste din pescuitul sportiv.

 3. daniel says:

  “Dupa parerea mea MV2 nu traieste din pescuitul sportiv.”
  Asa o fi, nu cunosc…

 4. teddy says:

  mult prea mari taxele, in conditiile in care in weekend, cu toata populatia mare de peste, nu se prinde foarte bine,chiar foarte prost, mai ales in perioada calda, si in jumatatea cu apa mica a baltii. concurenta exista, nu inteleg decizia de marire a taxei, dar si daca o facea si mai mare, tot vor exista cotizanti. sincer, nu cred ca voi mai ajunge prea curand aici, am alte variante mai relaxante si mai ieftine. macar de ar fi lasat si al doilea pescar pe acelasi bon….

 5. daniel says:

  Ce alte variante Teddy?
  Pe mine unul ma enerveaza sa conduc mult pana la balta… De asta imi era ok Mv2

  • teddy says:

   eu stau in ploiesti, si momentan Pleasa este varianta cea mai buna pentru mine. Si mai caut, chiar daca trebuie sa conduc si 40-50-60 km

 6. StefanM says:

  Eu anul trecut am tot bantuit pe balti cu o densitate mica de peste. Dupa multe partide in care nu am prins nimic mi s-a facut dor de drill-uri si solutia a fost MV2 🙂