05/02/2013

Targul Expo Aventuri 2013 – editia de primavara

Postat in: Expo Aventuri la pescuit — StefanM @ 08:37

Tags: , , , ,

Momentan nu s-a anuntat nimic oficial, sau cel putin nu a fost postat inca pe website-ul lor. Expo-Aventuri

Am aflat ca Targul AVP 2013 se va desfasura in perioada 14-17 martie 2013 in aceeasi locatie ca si anul trecut (Piata Constitutiei).

Am inceput sa imi pun bani la pusculita pentru ca speranta mea legata de un targ cu articole de pescuit la preturi foarte bune inca nu a murit.

Acum, sa va spun si motivul real (pentru care am strans bani): am mai aflat, ca cel putin doi producatori de nada autohtoni care mereu au avut oferte le targ, vor participa si la aceasta editie.

Senzor Planet anunta pe langa ofertele deja devenite traditie si cel putin 190 de produse noi.

aditivi-senzor-planet-2013

 

Mircea Gheran cu noua gama MG Special-Carp va pastra oferta de anul trecut de la targ si vor fi multe produse noi.

pelete-MG-Special-Carp

 

Revin cu detalii imediat ce o sa mai aflu noutati.

 

5 responses to “Targul Expo Aventuri 2013 – editia de primavara”

 1. daniel says:

  Eu unul m-am saturat sa fiu prostit….

 2. StefanM says:

  o gramda de taxe si la astia, mai ceva ca la statul roman. Taxa de intrare pentru vizitatori, taxa de stand pentru comercianti, apa/mancare/bautura la preturi mari. deci ei nu fac pentru pescari, fac pentru propriul buzunar.

  • asa e! f. scump! pai la cat profit fac ei pe spatele nostru,la targ ar trebui sa fie intrarea libera,apa la fel,wc-ul la fel,firmele la standul propriu ar putea da cate-o cafea(e 50bani!!!!) si sa-si revizuiasca politica de preturi! dar putem sa-i sanctionam noi=NECUMPARAND!!! Iar dak loktia e prea scumpa pt. inchiriere,sa-l faca unde-i mai ieftin frate!! Ati vazut strada aia de langa locul de instalare? la parterul blocurilor turn e o gramada de spatiu comercial cu tot cu utilitati ce poate fi inchiriat pe o suma derizorie pt. cele cateva zile de targ,dar se dau mari comercianti si stratageme de marketing sula,trebe sa-i invete unul si altul….

 3. daniel says:

  Exact….