24/07/2012

Stefan Popescu spune ca CN 2012 a fost un circ ieftin

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,CN2012,FRPS — StefanM @ 17:24

Tags: , ,

O să fiu la Cupa RIG SERVICE, alături de lotul național al României. Nu particip la parodii, organizate de impostori. De asemenea voi fi la Campionatul Mondial, alături de același lot național, care nu va fi ENERGY CARP. Aceștia sunt campionii AGVPSR, nu ai României.
PS La Corbu am avut 2 reprezentanți; un vicepreședinte și un membru al Biroului federal. O să-i recunoști în delegația României la Campionatul Mondial.


AGVPS nu a avut niciodată dreptul de a reprezenta România. Marțea trecută a fost la ANST pentru a solicita autorizarea ca structură sportivă, cu o delegație impresionantă, formată din președinții asociațiilor județene. Bineînțeles că nu au avut decât a constata că nu sunt structuri sportive și că tot ce au făcut este ilegal.
Ce s-a făcut la Corbu nu poate fi acceptat de federație, întrucât nu s-a făcut sub organizarea sa. Mai mult decât atât, doar două cluburi din cele participante sunt membre ale federației, restul nefiind afiliate și neintrând în sfera de selecție a lotului național.
Participarea la CM se face numai cu autorizarea ANST, la propunerea federației. Lotul selecționat trebuie să îndeplinească condițiile impuse de lege, adică sportivii să fie legitimați la unul din cluburile afiliate la federație. Federația are suficienți sportivi legitimați de cluburile membre dintre care să selecționeze un lot competitiv. Sper să se înțeleagă faptul că pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu cei care își închipuie că ei l-au inventat și că nimeni nu este de neînlocuit.
PS Sper că atunci când ai spus că AGVPSR s-a întărit cu oameni de valoare nu te-ai referit la Orhei. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Pentru cei interesați, federația are deja o conducere aleasă de către Adunarea generală, ca și toate comisiile de specialitate aprobate în condițiile impuse de statut.

 
Acestea sunt ultimile declaratii ale Domnului Stefan Popescu (Federatia Romana de Pescuit Sportiv )

Nu stiu pe ce se bazeaza domnul Popescu cand face asemenea afirmatii dar ii pot spune ca pescarii de crap nu mai cred o iota din ce spune dansul.

Asadar, domnule Popescu, va sfatuiesc ca de acum sa lasati faptele sa vorbeasca.

Comments are closed.