www.Autodoc24.ro

29/10/2011

SENZOR CUP – Concluzii

Postat in: Competitii — admin @ 08:30

Tags: ,

Am facut pregatirile pentru concurs cu o seara inainte; strategia era sa pescuiesc departe cu 2 lansete  folosind la carlig boiliesuri si sa nadesc doar cu saculetul solubil atasat carligului si cu  2 lansete sa pescuiesc cu momitor cam la 100m si sa nadesc masiv acea zona.
La tragerea la sorti am avut putin noroc – am picat pe standul numarul 10 de pe sectorul B si putin ghinion – pe sectorul pe care am picat erau echipe destul de puternice: in dreapta noastra echipa care a castigat in primavara Senior CUP, in dreapta o echipa din Ploiesti care cunostea foarte bine balta, 2 echipe din clubul Green Lake (Iulian Petre, Neacsu Mircea, Stoica Dan si Ionescu Marian, Georgescu Nicu, Georgescu Marian), Genes Florin pe standul 24 (capat de balta).
La ora 13 lansetele  erau deja pregatite sa aduca multi crapi pe saltea. In 5 minute dupa ce am terminasem de aruncat a venit si primul mustacios – 6 kg. Pana seara am avut cam 10 trasaturi dar datorita faptului ca pestele nu se hranea foarte bine nu am reusit sa punem pe saltea decat 3 pesti.
Dupa 24 ore in care nu am prins prea bine si nu prea am nadit, vazand ca vecinii nostri din stanga prind foarte bine am hotarat sa nadim masiv si pescuim cu naditoare pe toate lansetele si la carlig sa punem plastice si boiliesuri mici.
Asa aratau monturile:

Pestele a raspuns foarte bine si am inceput sa prindem foarte bine; la cantarul de dimineata reusind sa cantarim 15 pesti.
Cu 3 ore inainte de final eram pe locul 2 la cantitate si pe locul 3 la calitate; ne mai trebuia un peste de 7.80Kg pentru a urca pe locul 1 la calitate si locul 1 la general. Am reusit sa prindem un peste dar aceasta a avut doar 7.02Kg
Clasamentul final arata asa:

In concluzie strategia mea (cand prinzi mult peste printre acestia se afla si pesti mari) adoptata dupa 24 ore de la inceperea concursului a functionat numai 50% – am prins mult peste dar nu au venit si capturile.
Un concurs frumos in care am suportat vantul puternic si temperaturile sub 0 grade

Comments are closed.