17/11/2012

Schimbam stilul?

Postat in: Pescuit rapitor — StefanM @ 11:11

Tags: , , ,

Ne apropiem cu pasi repezi spre sfarsitul sezonului de pescuit la crap, totusi eu mai vreau sa fac inca o partida anul acesta, o sa revin in alt post cu detalii.

Multi dintre voi deja ati curatat sculele pentru crap si ati pregatit sculele de rapitor. Fiindca un pescar informat prinde cat 10 neinformati am inceput sa ma interesez unde as putea sa merg la rapitor. Nu cred ca pot rezista fara pescuit pana la primavara de aceea vreau sa ma apuc serios sa invat acest stil (pescuit la rapitor) si imi trebuie o balta care sa aiba ceva densitate de peste pentru a nu o da in bara din prima.

 

Pana la urma am gasit ce voiam, o balta salbatica cu mult rapitor si relativ aproape de Bucuresti. Priviti aceste poze:

 

Impresionante, nu?

Ei bine toate aceste poze sunt facut pe lacul Chiroiu4 (multumesc Doina Russu pentru poze).

Saptamana viitoare o sa fac ultima partida de crap dupa aceea voi incepe sa pescuiesc la rapitor pe Chiroiu4, oricum eu am experienta ca am mai prins monstri cu dinti chiar daca nu pe ei ii vizam eu.

3 responses to “Schimbam stilul?”

  1. Poti incerca si pe Putineiu, are foarte multa stiuca, si balta nu este foarte mare.

  2. StefanM says:

    Poti sa imi dai mai multe detalii? Au un site de prezentare?

  3. http://www.pescuitlaconac.ro/ – sunt 3 balti, 2 pentru crap 1 pt stiuca. Nu stiu daca are si salau, stiu doar de stiuca. Unul din paznici sau administrator mi-a spus ca au populat anul trecut cu 2 tone stiuca si acum 2 ani cu 80 buc de 12 kg, si a inceput sa se pescuiasca pe acea balta anul trecut in iarna trecuta. Este ca o cada: lungime 150 – 200 m, latime 50 m, fara structuri, fara stuf. Sunt copaci pe margine, exista si o toaleta, balta este ingradita, curata, etc. Am fost cu un prieten acum 2 saptamani, eu nu am luat nimic, el a luat o buc de 4 kg si 1 a scapat-o aproape de mal. A luat-o la shad cu jig.