25/09/2013

S-a lansat Revista de Crap!

Postat in: Diverse — StefanM @ 08:11

Tags: , , ,

O noua publicatie online de pescuit a fost lansata luni, este vorba despre Revista de Crap, un proiect initiat de jurnalistul Catalin revista-de-crapToader si din care fac parte multi pescari romani si straini foarte valorosi. Conform sloganului de pe prima pagina, revista este una profesionista si independenta si este dedicata intregii comunitati romanesti de pescari de crap, fie ca vorbim despre pescari de la noi din tara sau stabiliti pe alte meleaguri.

 

Revista de Crap isi propune sa promoveze atat conceptul de comunitate, cat si schimbul de informatii corecte si utile, de care sa beneficieze, gratuit, toti cei care iubesc pescuitul la crap. Din echipa fac parte pescari si jurnalisti cunoscuti, precum Sorin Rudeanu (Carping Club si PVTV), Catalin Toader si Marian Sandu (Aventuri la Pescuit), dar si alti pescari romani mai putin cunoscuti, dar foarte valorosi. Lista colaboratorilor straini este si ea una plina de nume mari, si-i amintim aici doar pe Andy Chambers, Myles Gascoyne si Steve Howard.

 

Catalin Toader este si un ziarist foarte apreciat si peste hotare, el fiind cooptat, in urma cu trei ani, in echipa A (sefii de departamente) a comitetului de organizare a celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, World Carp Classic, acolo unde este fotograful oficial al competitiei si coordonatorul echipei media. Astfel, printre multe articole, interviuri, stiri si recenzii de calitate, in paginile Revistei de Crap veti putea citi, zilnic si in exclusivitate, corespondente la cald venite direct de pe malul lacului italian Bolsena, de la editia 2013 a celebrului concurs, care incepe la sfarsitul acestei saptamani.

 

Sa uram mult succes echipei revistadecrap.ro si sa ne bucure cat mai des cu materiale de calitate.

 

Adresa publicatiei este www.revistadecrap.ro, dar puteti cauta si contul Revista de Crap pe Facebook pentru stiri si fotografii proaspete.

 

revista-crap-site2

Comments are closed.