www.Autodoc24.ro

01/12/2011

Remember- CN 2011 – Etapa II

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,Competitii — admin @ 18:33

Tags:

Vremea inca permite iesiri scurte dar eu mi-am pus sculele in cui si incept sa depan amintiri.Acum va propun sa va amin089.JPGtiti etapa a doua din Campionatul National de Pescuit la Crap.

In aceasta etapa toate cele 11 loturi (Carping Club, Overten, Baricada, Clubul Pescarilor, Planet Carp, Soimul, Nexgen, Green Lake, Carp Zone, Ovidius, Pelicanul, Acvila – MV2, Profesional Fishing) s-au deplasat pe balta Darvari.
Lotul Green Lake a fost compus din: Neacsu Mircea, Dan Stoica, Trofim Cristian, Serban Daniel, Pate Florin, Stefan Minzala-Muraru, George Alexandru si Iulian Petre.

In aceasta etapa am schimbat vesta de manager cu cea de concurent (pescar in stand). La tragerea la sorti a grilelor nu am avut prea mare noroc si a trebuit sa pescuiesc pe unul dintre cele mai proaste locuri de pe balta – C2 (etapa trecuta pe acest stand nu s-a prins decat un peste si a iesit pe penultimul loc pe sector).

Am reusit sa prind impreuna cu coechipierul meu Pate Florin 5 pesti pana la ora 21.00. Dupa aceea nu am mai vazut trasatura pana la final. Acesti 5 pesti ne-au pozitionat pe locul 4 in clasamentul de pe sector.
Pe sectorul A echipa Neacsu Mircea / Dan Stoica s-a clasat pe locul 2 iar pe sectorul B echipa Trofim Cristian / Serban Daniel (inlocuiti la jumatatea concursului cu George Alexandru / Iulian Petre) locul 6.
In clasamentul pe loturi am fost pe pozitia a 3, lucru ce ne dadea mari sperante pentru finala care urma sa aiba loc pe balta Tancabesti.

Galeria foto

Comments are closed.