26/09/2012

Pregatire pentru Delta

Postat in: Delta Dunarii — StefanM @ 22:26

Tags: , , , , , ,

Este foarte ciudat ca nu prea stiu cum sa ma pregatesc pentru aceasta plecare. La o partida de crap stiu exact ce trebuie sa imi iau, ceP3120045.JPG nada folosesc, ce strategie aplic, ce peste vreau sa prind.

Acum situatie este incurcata rau pentru ca voi pescui la “ce vine” dar ideal pentru mine ar fi sa prind crap si somn (un somn de vreo 5-6 ore tot o sa prind). Pentru crap o sa folosesc porumb iar pentru somn pe langa clasicele momeli (rama neagra, coropisnita, lipitoare) mi-am luat astazi  (ca tot v-am spus ca merg le Big Fis) pelete de halibut de la CCMoore de 20mm pe care le voi dipui cu atractant lichid Marine Halibut de la Dynamite Baits.

Din cate am inteles acestea se prepara intr-un anumit mod – voi incerca sa fac un filmulet cu modul de folosire, daca nu, la intoarcere o sa imi dau cu parerea despre ele si o sa va spun cum le-am folosit.

Ce imi place cel mai mult la acesta iesire este ca eu nu trebuie sa imi iau la mine decat echipamentul si ceva nada (speciala) pentru crap si somn, de restu se vor ocupa prietenii mei (si aici ma refer la mancare, bautura, “gheata”, locul de pescuit). Apropo, in delta pot pescui cu momeala pe firul de par?

Asa cum va anuntam intr-un post anterior ca voi incepe sa scriu review-uri despre produse, primul despre care imi voi da cu parerea este carligul Solar 101 (eu am cumparat acum nr. 4) – dupa cum stiti anul acesta am fost fan declarat al carligului Solar Long Shank, dar am zis ca trebuie sa incerc si altceva.

Comments are closed.