www.Autodoc24.ro

20/11/2012

Pregatire partida de pescuit

Postat in: Pescuit de placere,Pescuit sportiv la crap — StefanM @ 10:21

Tags: ,

Am inceput pregatirile pentru inca o partida de pescuit la crap. Locatia va fi lacul Moara Vlasiei 2 deoarece este singul lac unde ai mari sanse sa prinzi peste.IMG_9078.JPG Impreuna cu doi prieteni vom merge de joi dimineata pana vineri seara si vom face un concurs intre noi.

De data aceasta voi pescui dupa peste mare, eventual daca nu o sa am trasaturi sa trec o lanseta pe momitor. In acest sens m-am aprovizionat cu Rapide Load PVA Bag System de la Fox si preferatele mele, carligele Solar Long Shank numarul 8.

Pentru punga PVA o sa folosesc spartura de bile, 60% solubile si 20% tari si restu de 20% voi pune pelete. La carlig am bile solubile de 14 de fructe dar si de peste (ii multumesc pe acesta cale lui Iulian Petre pentru donatie). Cele de fructe imi plac foarte mult pentru ca sunt de culoare rosu deschis, foarte asemanatoare cu ceea ce da randament foarte bun pe MV2 – culoarea roz.

Probleme nu imi fac de nada sau de momeala ci de temperaturile scazute de pe balta. Am fost weekendul trecut in vizita la prietenii mei care erau la concurs si pot spune ca la ora 13.00 imi inghetau mainile pe aparatul foto si nasul mai avea putin si cadea la cat imi inghetase.

Cine mai doreste sa se bage la o braila ma va gasit pe standul din stanga gardului primarului.

Comments are closed.