15/11/2012

Petrecere la AGVPS

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap,Campionatul National de Pescuit la Crap,CM2012,CN2012 — StefanM @ 10:14

Tags: , ,

Marti 13 noiembrie 2012 a avut loc in cadrul sedintei Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS) ceremonia de decernare a cupelor pentru Campionii Mondiali (lotul Energy) si Campionii Nationali (Lotul Carping Club).

Deci este oficial ca Agvps a acordat la masa verde titlul de Campioni Nationali 2012 la pescuit la crap lotului Carping Club.

Petrecerea a fost mare, nimeni nu a auzit de ea. Eu am aflat ulterior de aceasta petrece de pe site-ul pvtv. Nu mi se pare normal ca un asa eveniment sa se desfasoare “in familie”, cred ca sunt multi pescari doritori de a strange mana campionilor mondiali si a le acorda felicitari personal.

Trecand si peste asta va spun ca mai am o curiozitate: credeti ca pescarii se vor uni si cluburile care au contestat prima etapa de CN vor actiona in judecata AGVPS pentru recuperarea banilor investiti in celelalte doua etape de CN (toti managerii de club au spus atunci ca daca nu se anuleaza prima etapa de CN ei nu vor mai merge la celelalte doua)?

 

A, si inca una tare auzita prin “targ”: nu se stie inca sigur cine va merge la CM 2013.

 

 

 

Sursa poza: PVTV.RO

Comments are closed.