04/12/2013

Pescuitul de competitie – un nou inceput?

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap — StefanM @ 23:57

Tags: , , ,

Cred ca ati auzit ultima (senzationala, halucinanta, socanta, uluitoarea┬á – cum ar zice cancan) stire despre Campionatul Mondial de pescuit-pe-lacul-caldarusani-4pescuit la Crap 2014.
 
Hai sa le spun si celor care nu au auzit-o: CIPS anunta AGVPS ca pana pe 15 ianuarie sa spuna daca toate cele trei parti implicate (AGVPS, Lacul Corbu prin RIG SERVICE si FRPS) vor ingropa securea razboiului si vor organiza impreuna CM 2014, daca nu adio CM in Romania pe lacul Corbu.
 
Nu stiu cati dintre voi a urmarit cu atentie postarile lui Stefan Popescu de pe forumul Crapmania dupa ce Andrei Vladeanu a anutat ca va pune umarul la FRPS. Eu am urmarit si am vazut ca totul s-a schimbat, nu mai apar postarile care te trimit la nu stiu cate legi la orice intrebare, acum apar raspunsuri scurte, la obiect si atacuri pe fata la Vladut Mateianu, Victor Oana.
 
Apreciez foarte mult tactul lui Andrei Vladeanu doar nu degeaba a condus pescuitul sportiv din Romania de la inceputuri si pana in 2011. Ma asteptam ca AV sa isi puna toate “resursele” la FRPS pentru ca prea a fost scos in afara “jocului” de vechii lui prieteni.
 
Eu sper ca AV sa reuseasca ce si-a propus si ca de acum competitiile sportive sa se desfasoare sub umbrela FRPS pentru ca mi se pare ca s-a ajuns mult prea departe cu “jecmaneala” pescarilor. Isi imagineaza cineva ce inseamna pentru un pescar din punct de vedere financiar o participare la un Campionat National?
 
Eu am incercat sa calculez asa brut pentru o singura mansa de CN pe lacul Corbu:

– 600Kg de boiliesuri (cate 200Kg pentru fiecare echipa): 600kg * 30 lei = 18.000 lei

– taxa de participare ~ 100Euro = 4.400 lei

– Cheltuieli cu echipament (aici ma refer doar la consumabile: ace, fire, saculeti solubili/meltex…) = 1.000 lei

– Cheltuieli de transport/cazare = 2.000 lei
 
Total ~25.000 lei
 
De unde naiba atatia bani doar pentru o distractie de 72 ore pentru 10 oameni? De ce nu s-au inghesuit sponsorii sa vina la aceasta competitie?
 
Asa ca …go…goo….goooo Vladene!!!!1-document-cips-fips-romania-cm-2014
 
Sursa poza: Crapmania.ro

 

PS:Cate Kg are pestele din video?
 
 

 
 

Comments are closed.