www.Autodoc24.ro

17/10/2012

Pescuit la crap – 2012 spre final

Postat in: Diverse — StefanM @ 18:07

Tags: , , , ,

Vremea inca mai tine cu noi, spre sfarsitul saptamanii meteorologii au anuntat vreme foarte frumoasa cu maxime de 26 de grade, siIMG_4981.JPG m-am gandit sa fac o iesire de 24 ore pe o balta de pe langa Bucuresti.

Dupa acest weekend vremea se strica si cred ca este posibil ca aceasta sa fie ultima mea iesire la pescuit la crap din acest an. Vreau ca la aceasta partida sa folosesc nada care mi-a ramas de la partidele din timpul anului, aproximatv 5Kg de bile tari si solubile Premium meat crab de la Carping, vreo 3 Kg bile tari Quest Baits si ceva seminte (porumb, grau, canepa…etc). Deci doresc sa merg pe o balta unde crapul manaca si la boiliesuri si la mamaliga.

Prima varianta care mi-a venit in minte este balta Moara Vlasiei 2 numai ca parca as dori sa mai iau in calcul si alte variante. Singurul lucru de care imi este teama, este faptul ca este weekend, este vreme frumoasa si cred ca balta va fi plina. In rest cred ca nada care o am merge foarte bine acolo.

A doua varianta la care m-am gandit a fost balta Tancabesti – balta din spate –  numai ca in acest weekend este concurs acolo: Champions Challenge -Two Lakes Cup editia a III-a. Deci aceasta varianta pica.

O alta varianta este sa merg pe balta Chiroiu 4 unde se desfasoara concursul intre membrii clubului Green Lake. Nada pe care o am merge foarte bine acolo numai ca trebuie sa stau pe balta 48 ore, cam mult pentru mine.

Habar nu am unde sa merg!

Alte propuneri?

PS: vreau sa merg undeva unde se prinde peste ca anul acesta m-am saturat sa stau sa ma uit la lansete si ele sa se uite la mine.

Comments are closed.