10/06/2013

Nu mai avem Campionat National de pescuit la Crap

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap — StefanM @ 09:09

Tags: , , ,

Se pare ca federatia de Alba incepe sa isi intre in atributii, sau mai bine zis D. Stefan Popescu face ce stie el mai bine: da in judecata penori-in-pescuitul-la-crap oricine poate si cand poate.

Dupa spusele lui (akka Stefa Popescu), Federatia Romana de Pescuit Sportiv (FRPS) a facut o adresa scrisa la SC Rig Service in care ii anunta ca organizarea CN-ul,  proba pescuit la crap este dreptul de proprietate al FRPS.

In consecinta RIG Service (cred ca inpreuna cu AGVPS) a schimbat numele competitiei din Campionatul National de Pescuit la Crap in Campionatul de pescuit sportiv al AGVPS.

 

Campionatul-national-de-pescuit-sportiv-la-crap-2013

Asadar cred ca ma iau dupa vorbele lui Nenea Iancu:

“Voiesti sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa-ti placa? Priveste-le de departe.”

PS: Am aruncat o privire pe site-ul federatiei si mi s-a parut interesant ca ei tot insista la CIPS sa ii bage si pe ei in seama, ca ei sunt “miezu” in Romania, toate acestea dupa ce acum cateva luni au confirmat ca AGVPS este membru CIPS si ca doar ei vor putea inscrie echipa Romaniei la Campionatul Mondial de pescuit la Crap.

2 responses to “Nu mai avem Campionat National de pescuit la Crap”

  1. Si se vor mai schimba multe,spre o normalitate internationala,numai ca dincolo nu vor mai merge din campionatul “agvps” cei ce ies campioni acolo ca sa reprezinte Ro. E trist ca oamenii nu inteleg ca o Federatie de profil le poate apara interesele si sa-i trimita oriunde-n lume…..

    • StefanM says:

      O federatie ca aia in fotbal? Adica o alta federatie a lui “Mitica si Sandu”.

      Doar zic, nu sunt implicat cu nimic si partea finala a citatului lui Caragiale ma reprezinta.