23/03/2013

Noua nada Carping – Energofish

Postat in: Nada pescuit — StefanM @ 23:11

Tags: , , , , ,

La targul AVP a fosta lansata noua nada produsa de catre Carping Club in colaborare cu Energofish. Am fost foarte curios sa nada-carping-energofishaflu mai multe dar din pacate prezentarea de la targ nu a mai avut loc.

Ieri, prin amabilitatea Carping Club am putut vedea, testa si mirosi toate produsele noi.

 

Produsele care fac parte din aceasta gama sunt:  boilies, boilies solubil, boilies dipuit de carlig, boilies solubil de carlig, pasta solubila, feedermix (groundbait), pop-up, aditiv nada, aroma, dip.

 

Toate produsele se gasesc in patru tipuri de aroma: usturoi, capsuna, scoica, miere.

Dupa ce am inceput sa desfac pungile, dipurile, pop-up-urile un miros cunoscut mi-a patruns in nari – mirosul benzar-ului (mai ales aromele de miere si capsuna).

 

Toate produsele sunt interesante si unele chiar vreau sa le testez pentru ca rezultatele avute cu benzar au fost intotdeauna bune si cred ca acestea aduc un plus intr-o partida de pescuit (mai ales boiliesurile). Sunt multe balti unde s-a pescuit intens cu benzar si cred rezultatele vor fi cel putin asemanatoare cu aceasta nada.

 

Pretul este 19 lei pentru pungile cu boiliesuri de 800g iar celelalte 9 lei

 

FOTO:

 

 

2 responses to “Noua nada Carping – Energofish”

  1. teddy says:

    Gresit Stefan, pungile de boilies au doar 800 de g. Si eu am luat de la targ groundbait si boilies, imi place foarte mult textura grpundbaitului, nu este atat de fina ca benzarul si am inteles ca ar lucra si pe verticala. Bilele de capsuna cred ca sunt o alternativa destul de buna pentru o atractie rapida, au un miros foarte placut , dar sper sa isi faca treaba si pe termen mai lung (48-36 ore).

  2. StefanM says:

    Da, feedermix are 1Kg
    Bilele au 800g