05/01/2013

Nash Tackle evolution 2013

Postat in: Galerie Video — StefanM @ 10:16

Tags: , , ,

Ieri nu am rezistat si dupa ce am scris postul CARP FISHING NASH 2013 mi-am pregatit pop corn-ul si m-am uitat la DVD. Cred caNash-Tackle-Evolution-2013 pentru  ca are titrare in romana si ca e full hd m-a determinat sa ma uit la el.

Nu vreau sa va povestesc ce este in film ci vreau sa punctez cateva lucruri care mi-au ramas dupa vizionare:

– Kevin Nash spune ca poti sa ai cea mai buna nada, cel mai bun echipament dar cel mai important pentru a prinde peste este localizarea  lui. Dupa 24 ore in care nu are nici o trasatura, isi ia tot bagajul in spate si cauta un alt loc. Cati dintre noi isi schimba locul dupa o zi intr-o partida de placere daca nu are activitate?

– Incercarea de a construi echipament cat mai compact, sa ocupe cat mai putin spatiu dar sa incapa cat mai multe (acest lucru e posibil prin organizarea spatiului) si sa permita pescarului sa se deplaseze de pe un loc pe altul usor si repede.

– Multe din produsele noi din anul 2013 sunt construite pe baza feedback-ului primit de la pescari.

 

Update: are cineva smart tv ca ma dispera sa ma tot plimb cu laptopul la tv. Ma bate gandul la asa ceva.

 

 

One response to “Nash Tackle evolution 2013”

  1. teddy says:

    sa pescuiesti in mijlocul orasului, intr-un parc circulat, unde sa te intalnesti cu alti pescari cu rucsacul in spate, sa prinzi peste la 10-15 m de mal, intr-o zona plina de vegetatie….foarte tare. Niciodata nu o sa vedem asa ceva la noi. Iar lacurile alea , pline de pomi, de iarba pe mal, cu locuri frumos delimitate si de o liniste …. naturala, oare unde gasim si noi asa ceva in tarisoara noastra minunata? cati pescari ar fi in stare sa pastreze un astfel de paradis, cati patroni ar fi dispusi sa investeasca in asa ceva, clar profitul nu exista, nu ca la noi…..
    Dincolo de partea publicitara, pentru cine stie sa ia doar ce e bun, si sa citeasca printre randuri, acest film este foarte interesant. Concluzia, pescuitul este simplu daca nu il complicam, si nu intotdeauna sutele de kg conteaza , in pescuitul de placere ma refer. Sa lasam tonele pentru concursuri, iar noi sa cautam doar placerea pura a pescuitului, relaxarea, linistea si frumusetea naturii.