www.Autodoc24.ro

26/01/2013

Multumesc Green Lake

Postat in: Diverse — StefanM @ 09:31

Tags: ,

In ultima vreme m-am gandit mult daca sa mai raman in clubul Sportiv Green Lake. Nu va ganditi ca m-am certat cu cineva sau ca a041 fost ceva ce nu mi-a convenit, pentru ca nu s-a intamplat nimic din toate acestea.

Din punctul meu de vedere a fi membru unui club de pescuit inseamna sa te implici, sa participi la concursuri, cu alte cuvinte sa dai si tu ceva nu doar sa astepti sa primesti ceva de la club. Eu in sezonul trecut de abia am participat la cateva concursuri si nu am avut rezultate exceptionale, dar cred ca am dat “ceva” pentru club prin prezenta mea in competitii.

In perioada cat am fost membru Green Lake am primit o gramda: am avut norocul sa fac echipa cu Iulian Petre (de la care am putut invata multe), am avut ocazia sa merg la Campionatul National (atat ca pescar cat si ca manager), am primit sfaturi pertinente de la membri clubului, am participat la petreceri organizate de club (au fost super), am avut reduceri pe balti de pescuit, magazine de pescuit… etc. In mica masura am dat si eu ceva clubului prin participarea la competitii mai ales in sezonul 2011.

Cu alte cuvinte pot spune ca a fost o perioada superba pentru mine din punct de vedere al pescuitului.

Dar acum, dupa ce m-am gandit destul de mult si mi-a planificat sezonul care urmeaza am constat ca nu doresc sa mai particip la competitii (poate 1-2 concursuri) si astfel eu nu mai fac nimic pentru club. De aceea am hotarat sa renunt la statutul de membru al clubului.

Sper ca in continuare sa ramana aceeasi prietenie intre mine si membri clubului Green Lake, mai ales ca mi-am propus sa pescuiesc foarte mult sezonul care vine pe lacul Chiroiu 4.

 

Comments are closed.