07/04/2014

Lucruri simple, rezultate exceptionale!

Postat in: Pescuit de placere — StefanM @ 09:06

Tags: , ,

Pescuitul in ultima vreme incepe sa se complice din ce in ce mai mult. Spre exemplu in pescuitul crapului au aparut monturi de te ia durerea de cap numai cand le vezi, ce sa mai spun sa le si construiesti.

In loc sa cautam lucruri simple, lucruri ieftine si bune noi complicam totul si suntem in situatia in care pescuitul a devenit un hobby al celor bogati.

Sezonul acesta am decis ca trebuie sa incerc pescuitul acela simplu si ieftin dar cu rezultate maxime.

 

Doua exemple:

1. Stiti cat costa  1Kg de TTX (groundbait, amestec de nadire… cum vreti voi sa ii spuneti)? Normal ca stiti dar sigur asta nu stiati: “TTX la pretul de 2.5 lei, in magazinele Decathlon Bucuresti in curand in toate magazinele Decathlon din tara” spune CPK pe facebook. Pretul acesta il mai gasesti in dragonul rosu la achizitionarea unui sac de 40kg.

UPDATE: punga de TTX CPK este de 500g (dar sa stiti ca tot este un pret bun tinand de faptul ca e fiscalizat – tva 24% -, are ambalaj si eticheta si poti sa o cumperi in cantitate mica).

TTX-CPK

 

2. Pentru pescuitul carasului si platicii cu rezultate exceptionale se folosesc pastele Barilla 47. Am cautat pe net si am gasit pe okazii si pe mercador la 15 lei cutia. Mi s-a parut extrem de scump si am zis sa fac un test. Am cumparat macaroane din selgros cu 2 lei, le-am fiert, le-am taiat si rezultatul mi s-a parut exceptional.

 

photo 3

 

Comments are closed.