19/07/2013

Lada frigorifica Coleman pentru pescuit

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 10:59

Tags: , , ,

De mult timp imi facea cu ochiul o lada frigorifica Coleman pentru pescuit. Avem o “frapiera” luata din Cora, ideala pentru partide de lada-frigorifica-coleman-extreme-marinepescuit de 12 ore dar total intrebuintabila pentru partide mai lungi.

De un an de zile urmaresc site-urile Amazon si Ebay pentru a gasi o lada la pret bun. Anul trecut am gasit un Coleman 70-Quart Xtreme Marine la 50$ pe ebay, dar transportul pana in Romania era 120$ si nu era un deall bun.

Acum vreo saptamana am gasit pe Amazon un Coleman 70Qt Xtreme Hard Cooler la un pret foarte bun: 60 Lire (era redusa cu 40%) si am verificat cat este transportul. Costul total a ajuns la  72 Lire (~370 lei). Nici nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o.

Acum sunt fericitul posesor al lazii frigorifice Coleman 70QT:

lada-frigorifica-Coleman-70Qt-Xtreme

Acum am verificat si nu se mai gaseste la acelasi pret, adica reducerea este “doar” 30%: Coleman 70Qt Xtreme Hard Cooler – Blue/White.

In schimb ca una mai mica “Coleman Xtreme 52 QT cooler cooling tank” se mai gaseste la 60 lire.

Daca va doriti o asemenea lada eu va sfatuiesc sa aveti rabdare si o sigur o sa mai prindeti reduceri in in caz contrar o gasiti Romania cu 550 lei/Buc.

Update: Am mai gasit-o la 60 lire: lada frigorifica Coleman 70Qt Xtreme Hard Cooler – Blue/White

Comments are closed.