15/07/2013

L-am prins!

Postat in: Pescuit de placere,Pescuit rapitor — StefanM @ 16:10

Tags: , , ,

Am tot incercat somnul pe Moara Vlasiei 2 de mai multe ori dar fara rezultate notabile, numai moace de 1-2Kg. Aproapepescuit-la-somn-moara-vlasiei2-6 ca voiam sa renunt sa mai caut somnul pentru ca dupa asemenea rezultate nu te mai trage inima sa pescuiesti –  e ca si cum m-a duce pe Lacul morii sa prind crap.

Totusi la insistentele unui prieten ma hotarasc sa mai fac o partida la somn pe MV2. Dupa multe probleme aparute in ultima clipa pe care trebuia sa le rezolv am ajuns pe balta vineri pe la 19.00, bineinteles cu diverse lucruri uitate pe acasa: senzorii, minciogul…spray de tantari.

Ne mobilizam si incepem sa improvizam. Dupa aproximativ o ora si jumate reusim sa fim cu toate lansetele in apa: doua cu carasi, una cu buchet de rama neagra si una cu coropisnita.

Prima trasatura a venit pe la ora 23.00.Reusesc sa il scot pe mal bagandu-i mana in gura (fara manusa), fapt din cauza caruia m-am ales cu nista taieturi de toata frumusetea pe degete.

Deja ma gandeam ca am localizat somnul si ca acesta nu va fi unicul. Numai ca nu a fost asa, pana dimineata nu am mai avut nici o trasatura la pestisor, ci doar doua la buchet de rame negre – doua moace de 500g.

Cam aceasta a fost partida de pescuit la somn, destul de scurta (o noapte) dar sper sa ma intorc cat mai repede pe balta pentru o partida mai lunga intr-o alta zona a baltii (acum am pescuit pe ultimul ponton din padure).

Foto:

Comments are closed.