01/05/2013

Isi mai aduce cineva aminte de CN?

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap — StefanM @ 08:29

Tags: , , , ,

Da,este vorba de Campionatul National de pescuit la crap 2013, campionat care in ultimii ani a generat conflicte majore intreCampionatul-national-pescuit-la-crap-2013 combatantii sai, nu numai pe malul lacului ci si in particular (daca imi aduc bine aminte intr-un an o sedinta a capo du tutti capi s-a desfasurat in prezenta garzilor de corp).

Oficial perioada de inscrieri s-a termina dar nu am vazut nimic pe nicaieri, nici un discutie legata de reguli, balti de concurs sau perioada de desfasurare. AGVPS-ul umbla in continuare cu mata vopsita: cand Energy este campioana nationala si va reprezenta Romania la CM 2013, cand Carping este campioana nationala si lotul castigator al CN 2013 va reprezenta Romania la CM2013).

Acum este liniste deplina, poate si de la caldura aceasta care a facut ca majoritatea pescarilor sa iasa la pescuit dupa lunga iarna, iar situatia se prezinta astfel (sa nu va ganditi ca ar putea fi batut in cuie – orice va fi posibil):

Campionatului National de Pescuit Sportiv la Crap 2013 se va desfasura pe lacul Corbu, intr-o singura mansa, in perioada 20 – 23 iunie 2013 si va alinia la start 17 echipe afiliate cam in mod egala si la AGVPS si la Liga de Crap (Club Crap Corbu, Energy Carp, C.s. Overten, Planet Carp, Pelicanul, Carping Club, Acvila, C.S. Senior Crap, AVPS Vulturul, Asociatia de Pescuit Sportiv TOMIS Constanta, AVPS Bucuresti – Baricada, Clubul Ovidius, Carp United [Bogdan Dragan si Mihai Pripon ], Clubul GreenLake, Carp Zone, CS Oltenia Fishing, Magura 9).

Ca o paranteza mica: stiati ca Liga de Crap a fost infiintata de Oliviu Orhei care este in prezent si presedintele subcomisiei de crap de la AGVPS (asta ca sa intelegeti de ce loturile participante pot poarticipa la CN doar daca sunt afiliati AGVPS sau Liga de Crap).

Asteptam sa mai treaca o luna sa vedem exact cine a platit “cotizatia” de participare la CN 2013 in valoare de 1100E si pe urma vom incepe cu pronosticuri.

Era sa uit cel mai important lucru: si CN2013 are ca miza participarea la CM2013 si federalul Stefan Popescu si-a luat-o peste bot de la CIPS/FIPS.

Comments are closed.