28/08/2013

Inca o partida de pescuit pe balta Blasova

Postat in: Balti,Pescuit de placere — StefanM @ 18:17

Tags: , , , ,

Dupa prima vizita pe balta Blasova am hotarat ca mai merita o incercare si astfel miercurea trecuta (21.08.2013) am pornit catre Pescuit-pe-balta-Blasova-5Insula Mare a Brailei.

Nici nu am iesit bine din Bucuresti si am constat ca uitasem ceva acasa si nu era orice, ci chiar gratarul. Problema a fost rezolvata dupa vreo 6 opriri la benzinarii: am gasit unul “de unica folosinta” la un pret “piperat”.

Toate pareau sa se indrepte cand la bac am aflat ca avem noroc si ca primul va pleca la ora 5.00. In conditiile acestea la ora 7.00 era pe balta si ne-am dus “intinsi” la locul pe care doream sa pescuim. Asa cum am zis “pareau sa se indrepte” – numai ca nu s-au indreptat si dupa o ora de plimbat cu masina inca nu gasisem un loc liber. Intr-un tarziu, dupa ce am intrebat o gramada de pescari daca mai stau primim un raspuns negativ.

Asa ne-am asezat pe unul dintre cele mai proaste locuri de pescuit (zic eu). Loc pe care timp de 48 ore am incercat tot felul de momelili pe care le-am plasat de la 30m pana la 150m dar fara nici o trasatura. Nu mai spun ca facut doua paturi de nada consistente in incercarea de a atrage pestele in zona.

Am reusit pana la urma sa prindem cativa pesti cu greutati intre 2 si 4Kg la o distanta de peste 400m, adica pe malul celalat, langa peretele de stuf.

Asta a fost pescuitul, in rest voie buna, gratare si multa bere rece (lada Coleman si-a facut datoria si duminica dimineata inca mai aveam gheata).

 

Comments are closed.