www.Autodoc24.ro

13/12/2012

Idei concursuri

Postat in: Analize — StefanM @ 10:43

Tags: , ,

Stateam si ma gandeam (da, din cand in cand mai fac si lucrul acesta) care sunt variantele ca sa avem concursuri unde premiile sa fieIMG_9024.JPG cel putin 50% din valoarea totala a taxelor.

Cei mai multi bani cand organizezi un concurs merg pentru chiria baltii. Ce ar fi daca fiecare proprietar de balta ar incepe sa organizeze concursuri? In primul rand va fi direct interesat ca totul sa se desfasoare bine, in al doilea rand isi va promova lacul, iar in al treilea rand  costurile de organizare ar fi mai mici (pot folosi angajatii pentru cantariri si nu au nevoie decat de unu sau doi arbitri cu experienta).

Deci daca ar lua in considerarea lucrurile de mai sus (incaseaza taxa pentru toate locurile de pe balta, da de lucru angajatiolor, isi prmoveaza lacul) ar trebui ca ei sa nu mai opreasca nici un ban din taxa de concurs  si ar rezulta un procent mai mare pentru premii. Stiu ca sunt cativa proprietari de lacuri care nu doresc acest lucru pentru ca il considera o bataie de cap in plus dar eu cred ca in viitorul apropiat aceasta va fi singura solutie pentru concursuri.

Ca si exemplu cred ca pot da lacul Magura 9 unde aproape in fiecare saptamana se organiza cate o “braila” cu sprijinul proprietarului lacului. Daca ii intrebati pe cei care au mers la astfel de “braile” o sa vedeti ca au fost foarte multumiti, s-au simtit foarte bine.

Mai exista varianta sa se se organizeze pescarii si sa isi faca un campionat. Isi aleg cateva lacuri unde doresc sa pescuiasca, si saptamanal pescuiesc acolo platind taxa de pescuit pentru locul ocupat. De clasament si de cantarire se ocupa tot pescarii si astfel au parte de o competitie la preturi foarte mici. Daca vor si premii in bani pot adauga o suma peste taxa baltii.

Solutii sunt multe, trebuie doar sa stim noi ce vrem sau cum vrem.

Comments are closed.