26/06/2013

FRPSC da sah la regina!

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,FRPS — StefanM @ 09:19

Tags: , , , ,

Nici nu s-a terminat bine Campionatul National de Pescuit Sportiv 2013… upss am uitat ca nu se mai numeste asa ci CINE-MERGE-IN-PORTUGALIA-LA-CM-2013Campionatul de pescuit sportiv al AGVPS 2013 si a inceput scandalul.

Prima tentativa a fost legata de faptul ca bugetul pentru organizare a fost foarte mare pentru o singura etapa (15*1100 = 16.500 Euro) si ca se putea face mai mult mai bine cu acesti bani. Tentativa a esuat repede pentru ca nu au fost prea multi care se discute pe aceasta tema.

A doua a fost anuntul facut de Andrei Vladeanu:

In urma cu 2-3 saptamani am primit draftul de contract de munca de la Federatia Romana de Pescuit, prin care voi fi ANGAJAT in functia de antrenor federal. In august voi incepe si cursurile pentru obtinerea carnetului de antrenor.

Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.

Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.

Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie.

Aceasta a facut ca toata suflarea crapista din Romania sa il acuze pe Andrei Vladeanu de tradare, de faptul ca si-a urmarit interesul personal. El, tocmai el, cel care se declare un dusman al lui Stefan Popescu si al federatiei de la Alba.

 

Stiti ca eu “m-am cam retras” din activitatea asta sportiva a pescuitului la crap si chiar imi place sa privesc de pe margine. Pot spune ca acum vad lucrurile si miscarile mult mai bine.

Cred ca Andrei Vladeanu joaca un rol foarte bine stabilit impreuna cu prietenii lui din pescuitul sportiv la crap, prieteni care nu sunt putini daca stam sa ne gandim cam cate cluburi faceau parte din APCR (Asociatia Pescarilor de Crap din Romania). Miscarea aceasta a fost gandita de foarte mult timp si el era omul ideal pentru a fi “bagat in fata”, mai ales pentru numele pe care il are in carpfishingul romanesc.

Este de ajuns sa “schimbe el barca” si treptat vor merge si ceilalti. Usor Federatia lui Popescu se va popula cu pescarii de competitie (aceeasi care acum il injura pe Popescu), iar Federalul (akka Stefan Popescu) isi va freca mainile de fericire ca a reusit sa ii aduca pe toti sub conducerea sa. Ce nu stie Domnul Popescu este ca acum “hraneste sapele la san” si ca dupa ce toti vor fi in interior federatia nu va mai fi a lui.

Ehh, cred ca am baut prea mult aseara si in dimineata asta aberez. Dar acesta este spatiul meu si o pot face cat doresc… si sa stiti ca nu m-am imbolnavit de scenarita!

 

PS: Domnule Stefan Popescu se mai fac angajari la Federatie? Sunt in cautarea unui job si mi se pare o oportunitate care nu trebuie ratata. Sunt de profesie Inginer Diplomat (pot dovedi cu acte). Unde pot trimite CV-ul?

Sursa poza: Crapmania

 

Comments are closed.