www.Autodoc24.ro

21/08/2012

Facem o cheta pentru Lotul National?

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap — StefanM @ 10:23

Tags: , ,

Dupa ce Campionatul National de Pescuit la Crap a trecut cu bine si cu rau acum pescarii mai primesc cateva suturi si de la AGVPS.

Dupa ce s-a vazut cu toti sacii in caruta (finalul CN2012 si organizarea fara nici o cheltuiala) AGVPS-ul asteapta sa incaseze banii de la loturile nationale a celor 21 de tari care si-au anuntat intentia de a participa la Campionatul Mondial, adica 1200E pentru fiecare lot.

AGVPS a anuntat ca nu va sprijini in nici un fel Lotul National de pescuit pentru Campionatul Mondial de pe lacul Corbu 2, si ca toti banii incasati de la tarile participante (aproximativ 25.000Euro) vor alcatui bugetul pentru gala de final a CM, pentru cupe si diplome. Si in plus datorita dezinteresului total al AGVPS  nu s-a reusit atragerea nici unui sponsor pentru Lotul National.

Presedintele Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS domnul Oliviu Orhei a declarat ca ii pare rau dar nu exista buget pentru Lotul National si ca solutiile ar fi scoaterea la licitatie a 2 locuri din LN (lot national) sau sa se faca cheta pentru LN.

 

Asadar inca odata pescarii sunt fututi si cu banii luati. Umbla zvonuri ca datorita faptului ca nu a castigat cine a trebuit ( Clubul Carping) s-a ajus la aceasta situatie sau posibil ca daca “castiga cine trebuie” nu se mai cerea bani de la AGVPS.

One response to “Facem o cheta pentru Lotul National?”

  1. Razvan says:

    Stii ce zic eu?…sa se duca naibii si asociatile si AGVPS ca toti sunt numai profitori.Cum apare o firma de nada si le baga doua parale in buzunar numai de ei auzi…asa ca sincer nu meritam sa organizam nimic in tara asta de kkt.