19/02/2013

Expo Aventuri 2013 – editia a 11-a

Postat in: Expo Aventuri la pescuit — StefanM @ 10:43

Tags: , , , ,

Totul a ramas la fel cum am spus aici (locatie, perioada) numai ca acum a aparut si anuntul oficial (anunt pe site-ul tarife-expozanti-targ-expo-aventuri-2013www.expoaventuri.ro).

In afara de cele doua firme pe care le-am anuntat eu vor mai fi prezente EnergoFish, Watson / Best for fishing, Givadi/Claumar, Mim Team, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Baracuda, Abrevis, Senzor, Quest Baits, Magic Baits, barcuta.ro, Orizo, Carping Club, Pescuitshop.ro, Tapel, Decoratex, Huntdecor care vor comercializa marcile: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Big Hammer, Maver Carp UK, Rublex, Lake Fork, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex.

Programul va fi: joi – vineri intre orele 10.00-19.00; sambata-duminica orele 10.00-18.00.

Cu toata ca ultimile editii au fost evident slabe din punct de vedere al reducerilor (exceptie facand 2-3 comercianti) nu cred ca aceasta editie va fi o exceptie.

Nu mi se pare normal ca sa ceara bani firmelor expozante si in acelasi timp sa aiba si bilet de intrare. Preturile pentru inchiriere spatiu la acest targ nu sunt mici si cei care-l platesc normal ca nu vor sa iasa in pierdere.

 

schita-asezare-expozanti-targ-AVP-2013

schita-asezare-expozanti-targ-aventuri-pescuit-2013

tarife-expozanti-targ-expo-aventuri-2013

Informatii luate de pe site-ul expoaventuri.ro

Comments are closed.