02/07/2012

Energy Carp castiga prima etapa a CN2012

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,CN2012 — StefanM @ 11:34

Tags: , , ,

Prima etapa a Campionatului National de Pescuit Sportiv la Crap de lacul Corbu 2 a fost castigata de lotul clubului Energy Carp

Componenta lotului Energy Carp – Brasov din aceasta etapa a fost  urmatoarea:

Echipa 1: Lucaks Claudiu + Ureche Catalin

Echipa 2: Martoiu Valeriu + Petrar Traian

Echipa 3: Felix Roman + Ghelase Ionel (inlocuit de Dragau Laurentiu)

Staff: Koman Virgil, Munteanu Bogdan, Spasici Mircea, Stanciu Liviu.

Lotul clubului Green Lake (club din care fac si eu parte) a reusit sa se claseze pe locul 5 – un loc acceptabil. Sa nu uitam ca anul trecut Clubul Green Lake a terminat CN2011 pe locul 6.

Aceste informatii cred ca deja le stiati si de aceea nu vreau sa insist prea mult cu ele. Ce as vrea eu sa subliniez, dupa discutii telefonice avute cu membri unor loturi participante la aceasta etapa, este ca in aceasta etapa nimeni nu a mai contestat grilele si tragerea la sorti (grilele au fost discutate inainte si acceptate de majoritatea cluburilor, tragerea la sorti s-a facut din “oua kinder” eliminandu-se astfel plicurile).

Dupa aceasta etapa reusita intrebarea esentiala care se pune este: cate loturi din cele 18 vor mai participa si la ultima etapa? Oare loturile care nu mai au nici o sansa vor dori sa mai mearga la o etapa in care miza lor este zero?

Raspunsul ar putea fi “toate” daca tinem cont de regulamentul din acest an care spune ca doar primele 12 loturi participante in anul 2012 vor ramane in divizia A si in anul 2013 doar divizia A va da participanta la Campionatul Mondial. Dar cine oare garanteaza ca AGVPS nu se va suci anul viitor si va delega pe altcineva sa organizeze si toate rezultatele de anul acesta vor fi sterse cu buretele?

Sursa poza: Crapimari.ro

Comments are closed.