www.Autodoc24.ro

26/09/2012

Delta Dunarii pazea ca vin

Postat in: Delta Dunarii — StefanM @ 10:58

Tags: , ,

Incertitudinea legata de plecarea mea in Delta s-a risipit, deja stiu sigur ca joi noaptea voi fi pe drumul care duce spre Tulcea.P3120049.JPG

Entuziasmul meu legat de a doua mea iesire in delta este foarte mare dar problemele acum incep sa apara. Prima este  ca habar nu am cum se pescuieste pe ape curgatoare si nu stiu ce anume imi trebuie acolo.

Singurul lucru pe care il stiu sigur este ca azi voi merge la magazinul Big Fish sa imi cumpar pelete de halibut si activator pentru ele (sunt hotarat sa prind somn mare – daca se poate si de 2 zile e perfect). Sper ca la magazin sa mai primesc ceva sfaturi, oricum o sa postez cu ce m-am aprovizionat.

A doua problema este legat de echipament – sa imi iau lansetele de 3.90m cu mine sau sa imi iau unele de 2.70m ? Cred ca imi iau tot ce pot si vad ce folosesc eu acolo.

Daca aveti sfaturi pentru mine legat de pescuitul in delta nu ezitati (eventual sa imi spuneti ce trebuie sa im iau la mine). La prima iesire pescuiam pe dunarea navigabila si eram foarte nervos pentru ca nu puteam sa pun bambina – adica tot timpul firul era intins (atunci eram la inceput si nu pescuisem decat pe lacuri).

 

Comments are closed.