23/05/2013

Delta are nevoie de voi – “Salvati Delta!”

Postat in: Delta Dunarii — StefanM @ 12:33

Tags: , ,

Nu am fost prea des in Delta Dunarii dar cele doua expeditii m-au facut sa ma indragostesc iremediabil de ea. De aceea doresc sa vaSalvati-Delta_pelican aduc in vedere ca noi (cei care suntem indragostiti de ea) ii suntem datori, ca trebuie sa salvam delta de “electricieni”, braconieri, melteni.

Fac o paranteza aici: deja cand ma gandesc la “electricieni”, braconieri, melteni mi se pune un val rosu pe ochi si imi vine sa ma transform intr-un Rambo sa ii pot matrasi pe toti. V-am spus ca nu am mers des in delta Dunarii / Dunare dar putinele vizite facute acolo m-au facut sa ma ingrozesc: mizerie cat cuprinde (meltenii care ii doare in basca de natura)…sa inchei ca pot scrie despre asta zeci de pagini.

Acum sa va spun cum putem sa salvam delta Dunarii:

“Anual, braconajul ne lasă tot mai singuri. Să nu ai nenorocul să te naști pelican, lebăda sau sturion – că nu apuci bătrânețile…Păsări, pești sau mamifere, nimic nu scapă din bătaia puștii sau a curentului. Iar Delta devine tot mai tăcută, goală și dezolată. Cei care îl practică sunt, de obicei, parte unor grupări bine structurate. Intră în luptă și oprește Mafia Deltei!
 
Știai că poți să-ți redirecționezi 2% din MUNCA TA pe anul trecut pentru a sprijini o cauză în care crezi? NU te COSTĂ NIMIC, altfel BANII se PIERD în gaura neagră a administrațiilor publice (în cele mai multe cazuri, din păcate). 
 
Săptămâna aceasta este ultima când puteți depune formularele pentru redirecționarea a 2% din venit către o cauză în care credeți. Noi vă invităm să credeți în drepturile Naturii și să deveniți apărătorii ei. Descărcați formularele de pe www.salvatidelta.ro
Salvati-Delta_portbagaj_v2_web
Scuzati watermark-ul de pe poze dar acesta se pune automat.
Si ca sa vedeti cat de frumoasa este Delta Dunarii:
Aici si Aici mai sunt multe poze de pe Dunare.

Comments are closed.