11/03/2013

De unde facem cumparaturi?

Postat in: Analize — StefanM @ 10:01

Tags: , ,

Stateam zilele trecute si ma gandeam pentru ce trebuie sa mai merg la magazinul de pescuit, ca asa cum imi cumpar incaltaminte/hainecumparaturi-online-pescuit de pe internet, asa cum imi platesc facturile online cred ca si produsele pentru pescuit le pot cumpara la fel.

 

Analizand mai bine imi dau seama ca in perioada asta, si aici ma refer la perioada in care nu se poate pescuit, motivul pentru care ma duc este socializare. Adica merg sa imi inalnesc prieteni pescari, sa bem o cafea impreuna, sa discutam noutatile, sa discuta planul primelelor  iesiri la pescuit, tehnici si tactici.

 

Mai sunt unele magazine unde mai arunci un ochi si pe un TV la pe care ruleaza un DVD despre pescuit sau altele unde poti sa compari mai multe produse din aceeasi categorie si primesti sfaturi pertinente de la vanzatori.

In concluzie, in perioada de iarna am nevoie sa merg la magazinul de pescuit pentru a mai trece din dorul de pescuit si pentru a vedea noutatile (cele mai multe produse sunt lansate in perioada de iarna).

 

Cand incepe sezonul de pescuit situatia se schimba radical, socializarea se face acum pe malul lacului, noutatile, tahnicile/tacticile se discuta tot acolo. Deci, mare parte din motivele pentru care eu mergeam la magazinul de pescuit au disparut.

 

Si acum vine intrebarea: nu este mai bine sa comand online?

 

Cum spun cei de la emag: “online e mai ieftin” si poate nu se refera doar la suma platita pe un produs, ci si la timpul pe care il pierdem pentru a merge in magazin.

 

La mine e clar, iarna merg in magazin iar vara cumpar din magazinele online de pescuit (exceptie face doar situatia cand doresc un produs nou, pe care nu l-am mai cumparat niciodata si doresc sa il pipai).

Comments are closed.