www.Autodoc24.ro

23/01/2013

Cutie accesorii Fox Royale System

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 07:31

Tags: , , ,

Intotdeauna mi-am dorit ca accesoriile de pescuit sa fie perfect aranjate, sa stiu mereu unde le gasesc si mai ales sa nu trebuiasca sa royale-systemrascolesc prin ele pentru a gasi un carlig sau un varnis siliconic. Imi place ca accesoriile mici (gen carlige, apritoare, tungsten… etc) sa le tin in cutiute si sa nu le schimb niciodata locul.

In aceste conditii o cutie de accesorii este o varianta buna din punctul meu de vedere. O solutie pentru cei ca mine este noua cutie de accesorii de la Fox Royale System.

Cutia Royal System este perfect pentru stocarea rig-urilor si acesoriilor acestora, separatoarele detasabile permitand modificarea dimensiunii compartimentelor in functie de nevoile fiecaruia.

Sunt disponibile doua modele de culoare verde: Medium Royale System si Large Royale System.

Medium Royale System are dimensiunile 25 x 20.3 x 5cm si contine: 4 cutiute Flip Top Box cu 4 compartimente, un suport pentru rig-uri, 2 cutiute si un Spool Dispenser.

cutie-accesorii-fox-royale-system

 

Pret: ~ 20£

 

Large Royale System are dimensiunile 33 x 26 x 5cm si contine: 4 cutiute Flip Top Box cu 4 compartimente, un suport pentru rig-uri, 2 cutiute, doua Spool Dispenser si inca 4 cutiute cu doua compartimente.

fox-royale-system-box

 

Pret: ~ 30£

 

 

2 responses to “Cutie accesorii Fox Royale System”

  1. teddy says:

    Intr-adevar, este absolut necesara astfel de cutie pentru accesorii, pentru pescarul organizat. Eu am una de la carp system parca, (http://www.profishing.ro/bagajerie-cutii-huse/cutii-accesorii-diverse/trakko-carp-box-set-001-6041.html) foarte utila, am absolut tot ce imi trebuie acolo, am mai renuntat la 2 cutiute interne in favoarea rolelor de fir, intra si cele de la sufix dar cele de la kryston intra perfect. Si este mult mai ieftina. Un singur dezavantaj, nu are rigla pe capac, si a trebuit sa improvizez eu una lipita. Este singura cutie ce o tin pe masa, si trusa de plumbi. Atat, si este de ajuns. Din pacate acele mese de pescuit compartimentate sunt mici pentru a incapea perfect, eu am o masa de la senzor pe care sta si mai are mult loc pe langa. Standard vine doar cu o cutie pentru riguri, desi intra doua, eu am mai cumparat una separat. Daca te intereseaza asa ceva, Stefane eu iti recomand. Plasticul este de calitate, la fel si finisajele.

  2. StefanM says:

    Si eu am una, cu aceasta ocazie multumesc lui Pompiliu (de la magazin) care mi-a recomandat-o.
    Astea de la fox chiar mi se par ieftine, 20 lire inseamna cam 100 lei.