www.Autodoc24.ro

30/10/2011

Concurs casting: HAKUYO CASTING CUP 2012 – EDITIA 1

Postat in: Competitii,Testare echipament — admin @ 11:46

Tags: ,

Clubul Sportiv Carp Zone prin Dan Mitranescu organizeaza un concurs de casting. Este foarte interesant ca acesta este primul concurs de casting la care premiile sunt consistente si numeroase.

Detalii concurs:

Organizator Clubul Sportiv Carp Zone.
Data : 12 februarie 2012
Locatie : periferie Bucuresti ( se va anunta exact in apropierea concursului )
Locuri : 60

Concursul de aruncari se va desfasura pe pamant , se vor folosi numai lansete de serie, nemodificate, de maxim 4m . Mulinetele folosite vor fi numai cu tambur fix , fara modificari .
Vor fi acceptate numai aruncarile agreate de regulamentul CIPS-FIPS. Se interzic aruncarile de pe pamant , laterale sau orice alta aruncare care pune in pericol concurentul sau pe ceilalti participanti la concurs.

Dupa o prima etapa eliminatorie in care fiecare concurent va arunca cu lanseta proprie de doua ori se va face un clasament in functie de cea mai buna aruncare a fiecaruia . Astfel primii 30 de concurenti intra in finale :

FINALA GREILOR locurile 1 – 10
FINALA MIJLOCIE locurile 11 – 20
FINALA USOARA locurile 21 – 30

PREMII : in valoare totala de 10.000 lei , toate sub marca HAKUYO .

FINALA GREILOR:
Locul 1 : 4 LANSETE MTX14 + 4 MULINETE HAKUYO TD6000
Locul 2 : 6 LANSETE HAKUYO MTX12
Locul 3 : 5 LANSETE HAKUYO MTX12

FINALA MIJLOCIE :
Locul 1 : 6 MULINETE HAKUYO TD6000
Locul 2 : 5 MULINETE HAKUYO TD6000
Locul 3 : 4 MULINETE HAKUYO TD6000

FINALA USOARA:
Locul 1 : ROD POD + SET 4 AVERTIZORI CU STATIE + SET 4 SWINGERE LUMINO
Locul 2 : 4 LANSETE HAKUYO MTX8
Locul 3 : SET 4 AVERTIZORI CU STATIE + SET 4 SWINGERE LUMINO + 4 PICHETI

SE VOR ACORDA CUPE PENTRU TOTI PREMIANTII SI DIPLOME PENTRU TOTI PARTICIPANTII.

In finale concurentii vor arunca de doua ori cu o lanseta MTX 14 folosind mulineta proprie ,aceiasi din prima etapa . Obligatoriu la aruncarile din finale se vor folosi plumbi de 110g cu tija pusi la dispozitie de catre organizator . Se va contabiliza cea mai buna aruncare cu lanseta MTX14 si aruncarea cu care concurentul a intrat in finala respectiva .
Castigator este declarat cel care insumeaza din cele doua aruncari distanta cea mai mare.

Se vor folosi obligatoriu aceleasi fire ( 0,25 tronsoane de 300m ) si plumbi cu gramaje intre 80g si 130g la alegere . Firul ( o rola de 300m ) cat si cei 10 plumbi ( ecologici , culisanti cu tija sau ficsi cu vartej ) se pun la dispozitie de catre organizator ,costul acestora fiind acoperit de taxa de participare. Plumbii se primesc in momentul achitarii taxei , iar firul se primeste la inceperea concursului.
Concurentii sunt rugati sa vina cu mulinete pregatite cu “umplutura “ care sa accepte 300m fir de 0,25 .
Aruncarile se vor efectua dintr-un stand bine determinat .Terenul de aruncari va avea o linie centrala care pleaca perpendicular pe linia de stand si alte sase linii perpendiculare pe aceasta ( paralele cu linia de stand ) la 120m ,130m , 140m , 150m , 160m , respective 170m fata de linia de stand. Astfel vor fi avantajate aruncarile cat mai drepte pe directia liniei centrale.
Linia de stand nu trebuie depasita sau calcata de catre concurent in momentul aruncarii , lansarea fiind considerata anulata in aceasta situatie.
Concurentii au dreptul sa repete o singura aruncare ratata in prima etapa si o singura aruncare ratata in finala. Aruncare ratata este considerata numai ruperea involuntara a inaintasului , a monofilamentului , a lansetei sau formarea “perucilor” pe fir. Tot ratate sunt considerate aruncarile sub 80m. Calcarea liniei de stand nu intra in aceasta categorie si este considerata aruncare anulata . Aruncarile slabe , dar peste 80 m, nu se pot repeta fiind calculate ca atare.
Inaintasul va fi de maxim 10m si intra in obligatia concurentului .
Concurentii pot cere verificarea grosimii firului pe o anumita lanseta pe parcursul intregii competitii. Fiecare concurent are dreptul la doua astfel de verificari. Firele se vor masura cu micrometrul .
Concurentii au obligatia de a pastra linistea in momentul in care ceilalti participanti la competitie se pregatesc sa arunce sau in timpul aruncarii. La prima abatere concurentul in cauza primeste un avertisment verbal , iar la a doua sau la abaterea vadit intentionata concurentul este depunctat cu 2m din aruncarea proprie. La repetarea abaterii concurentul primeste eliminarea din concurs.

In urma unui clasament general facut pe cele trei categorii primii 15 concurenti sunt repartizati direct in finalele concursului de casting viitor organizat de Clubul Sportiv Carp Zone. Locul celor care renunta sau nu se pot prezenta este luat de urmatorii clasati .Vor intra cate cinci concurenti in ordinea clasamentului la fiecare categorie , iar restul de cinci locuri pe fiecare categorie ( in total 15 ) vor fi ocupate printr-o noua selectie.
La sfarsitul concursului viitor se face o noua selectie a primilor 15 ( pe toate categoriile) care au dreptul sa intre direct in finalele unui nou concurs.

Taxa de participare este de 200 lei .
In momentul achitarii taxei se primesc cei 10 plumbi ecologici ( gramaje la alegere ) pentru un eventual antrenament .
Concurentii sunt rugati sa anunte tipul lansetei si al mulinetei cu care vor participa la competitie. Acest lucru se poate face la achitarea taxei sau pe forum.

NOTA:
Data se poate decala in functie de conditiile meteo din acea perioada .
Premii valabile in situatia participarii a 60 de concurenti .

Comments are closed.