04/02/2014

Cluburile si concursurile de pescuit

Postat in: Competitii — StefanM @ 12:04

Tags: , ,

Am stat si am citit 5 pagini de forum despre cum si de ce sa interzicem ca la un concurs de pescuit sa participe mai multe echipegocompare_1792276b alea unui club:

Probabil ca sunt multi care au mai propus acest lucru si nu inteleg de ce organizatorii de concursuri , de orice fel , nivel si miza nu aplica aceasta regula de un bun simt maxim.
Sunt convins ca cei mai multi dintre voi ,pescari buni , consacrati si cu multa experienta , stiu ca 2 sau trei echipe ale aceluiasi club sunt de fapt una singura cu bune si cu rele.
Mi ar placea sa vad o dezbatere curata , cu argumente , pro si contra atat ale organizatorilor cat si a celor care participa la concursuri deranjati sau nu de acest fapt.


Toata discutia o puteti citi aici – O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Domnilor, aveti impresia ca doar daca fac parte din acelasi club echipele isi fac favoruri? Inseamna ca ati participat decat la unu sau doua concursuri si atunci “a intrat somnul” pe patul de nada.

Nu va mai dati dupa deget, toata lumea poate face “ceva” pentru a amortiza pierderile (sau poate ca face “for free” pentru ca nu se stie cand vor avea si ei nevoie de “ceva”) chiar daca fac parte din acelasi club sau nu.

ne-invartim-dupa-deget

 

 

 

Comments are closed.