11/11/2012

Cel mai mare crap

Postat in: Pescuit sportiv la crap — StefanM @ 10:47

Tags: ,

Suna alarma de la telefon si sar din pat panicat ca iar o sa intarzii. In 2 minute sunt complet imbracat, iau in graba lada frigorifica cu2010-09-29_09-39-21_156_null.jpg mancare si bautra, o duc la masina. In urmatoarele 20 minute car si celelalta harnasamente si le aranjez in masina.

Pornesc nervos ca deja incepe sa se lumineze si eu nu sunt pe balta. Dupa un condus de aproximativ 60 minute incep sa ma linistesc pentru ca deja sunt pe malul baltii.

Dupa alte 30 minute toate lansetele sunt in apa iar avertizorii porniti si deja senzatia de bine este predominanta. Inainte de a mai aranja cate ceva imi desfac o bere si relaxat stau pe scaun si privesc rodpodul cu lansete. Nici nu apuc sa inghit prima gura de bere ca statia incepe sa urle, un hangher se lipeste de lanseta si incepe sunetul placut de “caraiala”. Sar de pe scaun, dau peste sticla de bere cu piciorul, aceasta cade dar eu nu schitez nici un gest sa o ridic. Mult mai importanta pentru mine este acum lanseta cu hangerul lipit de ea.

Drumul de la scaun la rodpod mi se pare o vesnicie, iar cand in sfarsit ajung, pun mana tacticos pe lanseta si intep finut (sa nu ii rup gura pestelui). Am intepat si nu reusesc sa opresc fuga nebuna a pestelui, acesta luand fir in continuare. Trec 2-3 minute chinuitoare in care pestele isi urmeaza drumul sau, eu nereusind sa il contolez in nici un fel. Pana la urma reusesc sa ma impun si  dupa alte 30 minute peste este la 10 metri de mine dar nu reusesc in nici un fel sa il ridic de pe fundul apei. Emotia era mare, deja ma gandeam ca este captura vietii mele.

Aproape ca reusisem sa il ridic si ma pregateam sa bag miciogul, cand … M-AM TREZIT

 

Comments are closed.