23/02/2013

Campionatul National de pescuit la Crap 2013

Postat in: CN2013 — StefanM @ 11:52

Tags: , , ,

Dupa momentul 0 din carpfishing-ul romanesc a venit intalnirea de la AGVPS unde s-a hotarat soarta CN 2013.  campionatul-national-de-pescuit-la-crap-2013

Acesta este hotararea AGVPS:

In urma deciziilor luate in cadrul sedintelor subcomisiei de pescuit sportiv la crap a AGVPS, echipa care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial 2013 de la Montargil – Portugalia, va fi desemnata in urma Campionatului National de Pescuit Sportiv la Crap 2013, care se va desfasura pe lacul Corbu, intr-o singura mansa, in perioada 20 – 23 iunie 2013.

Pentru participarea la acest campionat national, fiecare club trebuie sa fie afiliatat direct sau indirect la AGVPS. Cluburile neafiliate, care doresc sa concureze la campionatul national 2013, se pot inscrie direct la AGVPS sau in Liga Romana de Crap – pentru detalii va rugam sa il contactati pe domnul Oliviu Orhei, presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap din AGVPS.

Taxa de participare este de 1.100 Euro/lot la curs BNR din ziua platii.
Data limita de inscriere a cluburilor este 30 aprilie 2013.
Data limita pentru achitarea integrala a taxei de participare este 30 mai 2013.

 

Am fost foarte mirat de aceasta decizie, pentru ca mi s-a parut ca AGVPS a facut iar pipi pe pescari, dupa ce anul trecut s-a batut toba cu participare la CN pentru ca vor fi doua divizii si ca in anul 2013 doar cluburile din divizia A se vor lupta pentru a reprezenta Romania la Campionatul Mondial 2013  din Portugalia.

 

Dar nu este asa, nu AGVPS a facut asta ci reprezentantii culburilor au facut pipi pe tot ce a fost CN 2012 si pe resursele aruncate in apa din lacul Corbu.

 

Au participat cluburile: Carp Zone (Florentin Iuga), Hook Fishing (Genes Florin), Overten (Constantin Marian), Planet Carp (Gabi Sandu), Carping Club (Cristian Rudeanu), Green Lake (George Alexandru), Senzor (Vladut Mateianu), Senior Crap (Vladut Mateianu), Energy Crap (Mircea Spasici), AVPS Baricada (David Nicu), Pelicanul (Oana Victor), Ovidius (Gabi Sandu), Club Crap Corbu (Florin Carstocea).

Cluburile au hotarat ca la CN2013 poate participa oricine, indiferent daca anul trecut a terminat in primii 12 sau nu. Este o vorba “ce isi face omul cu mana lui …lucru manual se numeste”, asa si cu decizia asta.

Stiu ca multe cluburi au fost de acord pentru ca au considerat ca astfel se vor reduce costurile de participare la CN, dar banii cheltuiti anul trecut, aia nu se mai ia in considerare?

Si bomboana de pe tort:

adresa-catre-asociatii-pescari

Deci, AGVPS este de acord cu o asociatie care sa se ocupe de pescuitul la crap, dar trebuie ca aceasta sa stranga sub umbrela sa toate cluburile.

 

 

 

3 responses to “Campionatul National de pescuit la Crap 2013”

 1. VED says:

  “Dar nu este asa, nu AGVPS a facut asta ci reprezentantii culburilor au facut pipi pe tot ce a fost CN 2012 si pe resursele aruncate in apa din lacul Corbu.”

  Mare adevar

 2. teddy says:

  Care e problema? Se va desfasura intr-o etapa, daca nu castiga Carpingul va da in judecata AGVPS-ul si va castiga la tribunal, si pleaca in Portugalia !! Felicitari campionilor. Hai Romania.

  Rusine celor care si-au batut joc si isi bat in continuare de acest fenomen , si de oamenii care isi pun sufletul si banii in joc.

  • StefanM says:

   Cel mai mult ma deranjeaza ca ei spun ca vor performanta, ca vor sa descopere talente …

   si in fiecare an fac alte reguli, nu mai tin cont de ce au hotarat in anul anterior.
   Pana acum la toate CN-urile balta era pusa la dispozitie gratis. De ce anul asta accepta sa plateasca pentru balta? Nu se putea gasi alta?