09/10/2012

Campionatul Mondial de pescuit sportiv

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap,Campionatul National de Pescuit la Crap — StefanM @ 10:33

Tags: , , ,

AGVPS a hotart ca lotul care va merge la Campionatul Mondial 2013 din Portugalia (Montargil) sa ramana acelasi lot care a castigat CM 2012, adica lotul Energy. Campionatul National din 2013 va avea loc pe balta Corbu 2 si lotul castigator va reprezenta Romania la CM2014 din Ucraina.

Decizia de a trimite la CM 2013 lotul Energy este foarte buna deoarece cred ca va avea destul timp la dispozitie sa se pregateasca pe balta de concurs, dupa cum ati vazut anul acesta a contat foarte mult cele 3 etape ale CN-ul, lotul Energy castigand CM de o grila mediocra.

Nu mi se pare normal ca daca un lot este castigator al CM-ul sa mearga automat si la urmatorul CM. Decizia AGVPS de a trimite la CM 2013 lotul Energy mi se pare corecta doar in prisma faptului ca Lotul National are la dispozitie un an sa se pregateasca, sa stranga sponsori pentru CM. Cred ca oricat de buni ar fi pescarii trebuie sa isi dovedeasca forma buna, maiestria an de an pe balta.

Deci pana aici suntem de acord cu decizia AGVPS dar mai departe deja lucrurile se complica. Dupa ce deciziile AGVPS au dat peste cap CN2012 ce se va intampla in 2013?  Cum va ramane treaba cu cele doua divizii valorice, se va mai tine cont de ele sau va fi iarasi la gramda ? Sper totusi sa nu ii doara la basca de eforturile facute de Cluburile de pescuit anul acesta, care s-au chinuit (unele) sa mearga la CN si au luptat pentru a ramane in prima divizie.

 

One response to “Campionatul Mondial de pescuit sportiv”