26/09/2013

Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv – Montargil 2013

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap — StefanM @ 07:50

Tags: , , , , ,

Astazi a inceput pe barajul Montargil din Portugalia Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap 2013. Tipm de 72 ore  cele 20 de Campionatul-Mondial-de-pescuit-la-crap-2013-Montargil-Portugalia (18)loturi vor incerca sa puna cati mai multi crapi pe saltea si implicit sa isi adjudece titlul de “Campioni Mondiali la pescuit la crap”, titlu detinut in acest moment de lotul national al Romaniei.

Cele 20 de loturi sunt: Romania, Spania, Anglia, Lituania, Africa de Sud, Portugalia, Rusia, Croatia, Kazakstan, Serbia, Italia, Belgia, Austria, Olanda, Macedonia, Ungaria, Bosnia, Franta, Slovenia, Ukraina. Fata de anul trecut lipsesc Moldova, Bulgaria si Letonia dar au intrat Austria, Belgia si Olanda.

Anul acesta lotul Ovidius (Valentin Vesa, Sandel Calina, Dan Badarcea, Radu Lixandru, Iohann Kraus, Nicu Dinescu, Florin Masu, Florin Braileanu, Marius Barbu, Valentin Ionita) reprezinta Romania la acest CM.

Dupa tragerea la sorti se parea ca avem o grila destul de buna cu un cap de sector (sectorul A – Iohann Kraus, Dan Badarcea).

 

Hai ROMANIA, Hai OVIDIUS.

Iohan, te astept cu medalia de castigator al sectorului A

 

 

Poze furate de la George Iorga

Comments are closed.