www.Autodoc24.ro

02/10/2011

Boiliesmania – Concluzii

Postat in: Competitii,Diverse — admin @ 21:35

Tags: ,

Acum, dupa ce a trecut oleaca de timp de la terminarea concursului, sa tragem si concluziile. Le scriu cu liniute ca e mai usor:
– m-a adus cu picioarele pe pamant; nu sunt cel ma bun pescar si atunci cand cineva imi spune ca “nu trage” ar trebuie sa ii mai dau crezare. De ce zic acest lucur? Foarte simplu – am fost la baietii care au pescuit prima mansa pe Pilhan, am vazut directiile de pescuit, am vazut unde au lansetele aruncate, am vazut ca nu au prins nici un peste si totusi m-am incapatanat sa aleg acel stand in condiitiile in care se prinsese mai bine pe Vaci 1 si pe Vaci 0.
– bilele facute de Iulian si-au facut datoria – am reusit sa prind pe Stanga Salcie 3 pesti si pe Pilhan tot 3 pesti (au fost 3 pesti de peste 10kg).

– comparativ cu primavara cand am reusit sa prind unul de 18,4kg la snowman (bila de 10 cu pop-up de 10) acum a mers foarte bine la bila mare (de 24) tare, bila mica de 14 invelita in pasta si facuta de 24 (lasate la uscat aratau ca niste solubile de 24), si la bradulet de 3 jumatati de bila.
– Tancabestiul este o balta imprevizibila, si oricand poti castiga si de pe standuri mai slab cotate.

Comments are closed.