www.Autodoc24.ro

20/12/2012

Atacul Hakuyo

Postat in: Competitii — StefanM @ 10:29

Tags: , , ,

Cred ca devine un obicei ca la fiecare inceput de an firma Hakuyo (prin Dan Mitranescu) sa organizeze un concurs de casting cudan-mitranescu-hakuyo premii in produse. Ca o noutate pentru acest concurs este faptul ca se tine cont de rezultatele obtinute la prima editie.

Detalii concurs:

HAKUYO CASTING CUP 2013 – Editia a 2-a

Organizator : Clubul Sportiv Carp Zone prin Dan Mitranescu
Data : 17 februarie 2013 ( se poate decala in functie de conditiile meteo )
Locatie : periferie Bucuresti ( se va anunta exact in apropierea concursului )

Concursul se va desfasura pe trei categorii Finala Greilor , Finala Mijlocie si Finala Usoara astfel :
Concurentii care se inscriu si care totodata au participat la editia HAKUYO CASTING CUP 2012 vor fi distribuiti in mod egal , in fiecare finala, in ordinea celei mai bune aruncari din concursul precizat. Numarul acestora este de maxim 15 , cate 5 pe fiecare categorie. Restul concurentilor inscrisi , indiferent ca au participat sau nu la editia trecuta , intra in “calificari “ .
In calificari concurentii arunca de doua ori. Se contabilizeaza cea mai buna aruncare din cele doua. In urma clasamentului din “calificari” primii 15 concurenti sunt distribuiti in mod egal in finale, functie de ordinea rezultatului.
Aruncarea respective este contabilizata inclusiv in clasamentul Finalei in care a fost plasat concurentul si va da pozitia finala a acestuia.
Concurentii care au participat in prima editie NU se pot inscrie in “calificari” ei intrand obligatoriu in Finale. Se pot inscrie in “calificari” numai daca cele 15 locuri din Finale au fost ocupate cu rezultate mai bune.
Aruncarile se vor face in ordinea inscrierii , in serii de cate 10. Fiecare concurent are dreptul la doua aruncari din care se contabilizeaza cea mai buna.

Concursul de aruncari se va desfasura pe teren marcat , se vor folosi numai lansete de serie, nemodificate, de maxim 4m . Mulinetele folosite vor fi numai cu tambur fix , fara modificari .
Vor fi acceptate numai aruncarile agreate de regulamentul CIPS-FIPS. Se interzic aruncarile de pe pamant , laterale sau orice alta aruncare care pune in pericol concurentul sau pe ceilalti participanti la concurs (ex. pendul).

 

PREMII :
FINALA GREILOR , FINALA MIJLOCIE si FINALA GREA vor avea cate 5 premii identice:

Locul 1 : TREI LANSETE MTX14 ( + o lanseta MTX14 )
Locul 2 : DOUA LANSETE MTX14 ( + o lanseta HAKUYO HEAVY SPIN MTX )
Locul 3 : O LANSETA MTX14 ( + o lanseta HAKUYO HEAVY SPIN MTX )
Locul 4 : O LANSETA HAKUYO HEAVY SPIN MTX
Locul 5 : O LANSETA HAKUYO HEAVY SPIN MTX

Detalii complete si inscrieri pe Crapmania.

 

Pe langa acest concurs firma Hakuyo mai organizeaza o tombola cu 10 premii (5 lansete HAKUYO MTX14 SPOD (3,90 M – 5lbs) si 5 COBRE DE CARBON HAKUYO) la care pot participa pescarii care au castigat concursuri cu produsele firmei.

Detalii complete si inscrieri pe Crapmania

 

Poza luata de aici

Comments are closed.