27/09/2012

AMR 4,5 ore

Postat in: Delta Dunarii — StefanM @ 19:45

Tags: , ,

Acum fac ultimile pregatiri pentru plecare si ce-a mai mare problema a mea este cantitate de “bagaje”. Trebuie sa am cat mai putineP3110031.JPG bagaje pentru ca suntem 4 persoane si barca suporta doar o anumita greutate (de aceasta problema nu m-am lovit niciodata in pescuitul la crap pe lacuri pentru ca puteam ajunge cu masina).

Va sfatuiesc ca atunci cand plecati la pescuit sa va faceti o lista pentru a fi siguri ca nu uitati ceva. Eu mi-am facut si nebifat pe lista a ramas doar momeala vie pe care o sa o cumpar din Tulcea.

M-am informat despre ce ne trebuie si am aflat ca in Tulcea trebuie sa platim o taxa de 5 lei /zi , sa avem permis de pescuit pentru Dunare si Delta (30 lei – se poate cumpara din Tulcea) si inca o taxa pentru ca intram cu barca. Ce nu stiu sigur este daca avem voie sa campam in Delta (eu stiam ca nu este voie -si ma astept la o amenda).

Ca sa fiu sincer nu imi fac sperante mari pentru aceasta “expeditie” pentru ca experienta mea in astfel de pescuit este zero, dar ma bazez pe instinctele mele si sunt sigur ca un baboi tot o sa prind. Ma bazez si pe prietenii mei care cunosc bine tipul acesta de pescuit, ei facand in fiecare an cel putin o “expeditie in Delta”

Am pregatit aparatul foto si promit sa fac multe poze si filmulete.

Imi urez fir intins si va mai tin la curent (o sa fie ceva de genu live text din Delta).

2 responses to “AMR 4,5 ore”

 1. Nicu says:

  Distractie placuta.
  Cat despre taxe aici ai tot ce-ti trebuie:
  http://www.info-delta.ro/blog/permise-taxe-delta-dunarii-2012/
  Cat despre amenzi, aici iar ai tot ce-ti trebuie:
  http://www.info-delta.ro/blog/cat-te-costa-daca-incalci-legea-in-rezervatia-delta-dunarii/
  Sa ai un sejur reusit si fara incidente/amenzi/probleme 🙂

 2. StefanM says:

  Multumesc. Foarte utile informatiile.