05/04/2014

Am luat teapa!

Postat in: TEPE PRODUSE PESCUIT — StefanM @ 11:13

Tags: , , , , , , , ,

UPDATE: Domnul care m-a inselat si mi-a trimis o varga cu un tronson defect se numeste Berinde Mircea-Jean si este din Oradea are numerele de telefon 0770111627, 0744660340 si foloseste pe internet nickname-ul bmjean. Deci evitati sa faceti tranzactii cu teparul bmjean (Berinde Mircea-Jean)!!!!

Da, pentru prima data mi-am luat teapa cu un produs SH cumparat de pe net. Faza este ca nu imi pare rau de bani ci doar de faptulIMG_2505 ca a reusit cineva sa ma tepuiasca.

Am tot cautat pe net o varga de 8 metri SH pentru ca stiam ca nu o sa o folosesc prea mult dar voiam sa fie acolo in cazul in care am vreodata chef sa pescuiesc la pluta.

Am gasit un anunt cu o varga de 10m si am zis ca nu conteaza ca e mai mare ca oricand pot sa mai scot segmente din ea. Am stabilit detaliile, mi-a trimis prin fan curier varga. Am desfacut-o de doua ori, odata eu si odata prietenul meu si  nu am observat nici o problema.

Cand am ajuns cu ea pe balta i-am pus repede o line si la prima aruncare varga se rupe. Cand m-am uitat atent la ea am vazut problema: unui tronson ii lipsea o bucata de material de la un capat la altul. Poze facute pe balta cu telefonul:

Am contactat vanzatorul si l-am rugat sa sa imi dea banii dar nu a aceptat si imi spune:

Eu am verificat fiecare blanc, l-am curatat, apoi am montat toata varga si am verificat-o inainte de a o pune la vanzare. Varga a fost in stare perfecta cand ai primit-o.

Anuntul teparului BMJEAN este aici.

Telefoanele de contact sunt: 0770111627, 0744660340

 

Am sa revin cu toate datele vanzatorului in cateva zile pentru ca am facut plangere la politie si astept sa imi dea hartie oficiala Fan Curier.

 

Poze dupa ce am desfacut varga (acum am vazut si bucata de material lipsa din tronson, era in interior):

Si o poza cu personajul:

 

bmjean-Berinde-Mircea-Jean-teparul

Comments are closed.