www.Autodoc24.ro

26/11/2012

Vrem calitate!

Postat in: Recomandari servicii — StefanM @ 08:09

Tags: , , ,

In ultima partida de pescuit am avut niste momente in care nervozitatea mea a atins cote maxime. Dupa greseala facuta cu patul de nada, cand nu reuseam sa aduc pestele la poze trebuia sa schimb si momitoarele de la lansete. Enervant ca dupa 10-15 aruncari momitoarele sa se desfaca ca o umbrela.

Nu stiu unde naiba sunt facute dar eu stiu ca eu le-am cumparat de la magazinul Claumar de pe Ghencea. NU am nimic cu omenii de acolo, eu chiar ii apreciez pentru sfaturile pe care mi le-au dat, pentru recomandarile pe care mi le-au facut cand i-am intrebat ceva, dar cu momitoarele astea chiar au dat-o in bara.

Uitati cum arata dupa cateva folosiri:

Daca ar fi fost doar unu as fi spus ca a fost un accident, dar eu am avut 10 buc, si in partida de pescuit de 36 de ore am pescuit pe doua lansete cu momitor. La sfarsit am ramas doar cu unu, si nu pentru ca a rezista ci pentru ca nu l-am folosit.

Mai multe poze:

2 responses to “Vrem calitate!”

  1. Dan Serban says:

    Eu am facut greseala sa cumpar 20 de bucati de la Claumar pentru un concurs la doripesco si majoritatea au ajuns in stadiul din pozele tale , le-am pastrat pe toate intr-o punga si cu prima ocazie cand am drum pe acolo le voi returna .. Este inadmisibil !

  2. StefanM says:

    Ideea e ca eu am vrut sa trag un semnal catre magazin, sa nu mai accepte sa vanda acele momitoare (in cazul in care nu sunt produse de ei).