www.Autodoc24.ro

17/07/2012

Voi ati patit asa ceva?

Postat in: Pescuit de placere — StefanM @ 13:34

Tags:

Nu imi dau seama ce se intampla cu mine, de o luna in fiecare saptamana imi planuiesc o iesire de minim 24 ore dar cand se aproprie acea zi ma apuca o lene si renunt la tot.

Spre exemplu saptamana asta am zis ca plec de miercuri pana joi la o partida dar azi e marti si deja lenea a venit peste mine.

M-am tot gandit la asta si o explicatie ar fi caldura aceasta si faptul ca nici prietenii mei nu mai sunt asa dornici sa mearga la peste.

 

Deci intrebarea ramane: voi ati patit asa ceva?

One response to “Voi ati patit asa ceva?”

  1. Dan Serban says:

    In ultima vreme patesc si eu la fel , cu o saptamana inainte sunt foarte entuziasmat ca plec la pescuit ; imi fac planuri , imi pregatesc nada-echipamentul , le aranjez ..dar cand vine vorba sa plec parca nu mai am nicio tragere de inima , chiar mi-e sila sa plec .. nu stiu pe ce sa dau vina .. Pe caldura nu cred , era si in alti ani la fel de cald si nu aveam lada coleman :)) .
    Cred ca ne-am pierdut spiritul pescuitului pur !! ne gandim doar la intrecere intre noi , ala a prins mai mult ca mine , e mai bun , eu sunt frant .. clar trebuie sa revin la pescuitul pe care mi l-a predat tata .