24/01/2013

Umbrela JRC Stealth MK2

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 10:07

Tags: , ,

Aceasta este noua versiune a modelului JRC Stealth si este mult imbunatatita datorita materialelor de calitate folosite. umbrela-jrc-stealth-mk2

Noul material Hydratex si cele 4 spite care se sprijina pe sol face ca aceasta sa fie mult mai stabila fata de versiunile anterioare. Daca se mai adauga si plasa frontala (aceasta are prindere cu fermoar) stabilitatea creste si mai mult.

Usa din plasa frontala se poate rula, la fel ca si partile laterala, crescand astfel vizibiliatea.

JRC Stealth MK2 mai este prevazuta cu un jgeab frontal pentru ca apa sa se scurga in lateral si nu in fata umbrelei.

Specificatii:

– material Hydratex (10000mm HH 210D)
– picheti marime 61 cm (2 buc)
– picheti marime 122 cm (2 buc)
– gauri de aerisire pe partea din spate (plasa)
– plasa frontala cu usa mozzy
– plasa frontala detasabila (prindere cu fermoar)
– husa pentru transport
– 100% nailon

Dimensiuni:

umbrela-jrc-stealth-mk2-1

Pret: ~ 180£

Foto:

2 responses to “Umbrela JRC Stealth MK2”

  1. teddy says:

    Acum un an cautam si eu un brolly, si am analizat toate produsele de pe piata, vre-o 10 produse cred ca am gasit atunci, cu preturi de la 500 la 1200 ron parca. Pana la urma ma suna un amic, ca a gasit la tata Nitu un brolly de la Anaconda, cu 300 ron. Si chiar l-am luat, nu vroiam sa dau pre mult pe el, nefiind ceva ce folosesc foarte des, ci doar la partide scurte si eventual singur (ceea ce nu prea e cazul). Am luat Uncle Frank Home 2, dar pe urma am vazut ca mai era un model cu 10.000 mm, al meu are doar 5.000. Dar este ok, la banii astia avand si fata si picheti si groundhseet, iar un pat cu toate bagajele aferente incape perfect. Ce imi place la JRC-ul asta, fata cu plasa de tantari, super vara, al meu are doar ferestre.
    Pentru cei interesati, in perioada urmatoare tata nitu aduce modelul cu 10.000 mm, si-a comandat un amic deja, tot la 300 ron.

  2. StefanM says:

    Eu am nash oval umbrela si sunt foarte multumit de ea.
    Sincer, daca ar fi sa cumpar o umbrela acum stiu ca neaparat trebuie sa aiba aerisiri in spate si plasa de tantari (bineinteles sa nu ajunga la 20Kg, ca atunci e ca si cortul.