10/02/2013

Taxa si regulament 2013 – balta Chiroiu4

Postat in: Balti — StefanM @ 11:33

Tags: , , , , ,

Au fost anuntate regulamentul si taxele pentru pescuitul pe balta Chiroiu 4. Sunt modificari mari fata de anii precedenti. balta-Chiroiu-4

Cine doreste sa “se documenteze” o poate face aici.

Cele mai importante modificari sunt urmatoarele:

– se poate pescui cu retinere cu 5 lansete; taxa este 80 lei si se poate retine 10Kg de peste (pesti mai mici de 5 Kg);

– pentru pescuitul de noapte cu retinere trebuie recomandare;

– se poate planta cu navomodeul; taxa este 40 lei (nu am vazut specificat daca este pe toata durata partidei sau pe 12 ore)

*Fata de anul trecut s-a marit cantitatea de peste care se poate retine (de la 5Kg la 10 Kg – taxa fiind aceeasi), s-a introdus pescuitul de noapte (trebuie recomandare) si a crescut taxa pentru plantat de la 20 lei la 40 lei.

 

La pescuitul C&R s-a optat pentru o taxa unica – 50 lei/24 ore & 12 ore (anul trecut exista si taxa pentru 12 ore – 30 lei). In continuare pe balta Chiroiu 4 membrii clubului Green Lake beneficiaza de taxa preferentiala (30 lei / 24 ore).

 

Regulamentul pentru pescuit la undita a suferit si el modificari: in 2013 se poate pescui cu 5 undite (fata de 3 cat era anul trecut). Taxa a fost marita de la 40 lei la 50 lei dar acum in cele 10Kg care se pot retine se accepta si un crap mai mic de 5 Kg.

 

Pescuitul la rapitor a ramas la fel ca anul trecut: 50 lei /12 ore si se poate retine maxim 6 Kg (capturi mai mici de 4 Kg).

 

PS: aveti grija cu gratarele (nu este voie sa se faca foc direct pe iarba) si pastrati curatenia pe Mica Delta.

Cateva poze de pe Chiroiu 4:

 

One response to “Taxa si regulament 2013 – balta Chiroiu4”

 1. William Joyce says:

  Salutare,
  Chiar exista cerere pentru pescuit cu retinere?
  La cat de frumoasa si bogata este balta; daca cativa ani nu s-ar scate peste din ea cred ca ar fi niste capturi fabuloase.
  Carp fishing -ul are un viitor doar C&R.

  Fum in frane.

  Will