www.Autodoc24.ro

04/11/2012

Suporturi lansete pescuit

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 14:18

Tags: , , , , ,

Se apropie perioada de iarna, acea perioada care mie mi se pare ca trece foarte greu pentru ca nu pot merge la pescuit. Totusi aceasta este perioada in care eu imi fac cumparaturile pentru ca tot bugetul care mergea pana acum pe partidele de pescuit acum va merge catre achizitii.

Dupa 2 sezoane in care i-am folosit, suportii de lansete spate s-au rupt  si acum trebuie sa imi cumpar altii. Nu va ganditi ca am avut nu stiu ce suporti scumpi, am avut niste noname-uri care au rezistat eroic, dar nu au putut rezista fortei mele brute si lenei. S-au rupt pentru ca imi era sila sa aplec ca sa infig pichetul si pentru ca au fost multe momente cand, ca sa infig pichetul, ma apasam pe lanseta pusa in sport.

Modelul acesta l-am avut:

 

 

 

Tot cautand ceva care sa imi placa am vazut acest film cu suportii de lanseta Prologic  “Snatch Rod Rest”:

 

 

 

Pe mine m-au impresionat enorm si ma bate gandul ca ii cumpar cand vor aparea pe piata, adica dupa 15 decembrie 2012.

Pe langa cei de sus am vazut ca oferta Prologic este foarte generoasa in categoria suporti lansete spate. Nici aceste doua modele Butt Klinger Rod Rest nu imi displac:

 

 

 

 

Ar mai fi doua modele care pot fi luate in calcul, dar pretul acestora este dublu fata de Prologic. Suporturi lansete de inox de la Solar (Stainless Lockey Back Rest si  Adjustable Back Rest), care cred ca nu se vor rupe niciodata si Nash Rear Rod Rest SS Thread.

 

 

Iarna este lunga si am timp de gandire dar totusi niste sfaturi nu ar strica. Si ca sa stiti cam cum sta treaba in proportie de 70% sunt decis sa cumpar suporti lansete spate Prologic “Butt Klinger Rod Rest” – cei negri cu portocaliu.

Comments are closed.