www.Autodoc24.ro

26/01/2014

Solar Contour Unleaded Heavyweight Braid

Postat in: Review echipament pescuit — StefanM @ 11:59

Tags: ,

De ceva vreme ma chinui sa scriu un articolul despre Solar Contour Unleaded Heavyweight Braid, leadcore-ul care anul trecut Solar-contour-unleaded-heavyweight-braid-15l-am folosit si am fost impresionat de el.

 

Acesta este un review, dar am renuntat la formatul clasic de review; O sa scriu doar impresiile mele despre acest produs fara sa mai dau specificatiile pentru ca pe acestea le puteti gasi in magazinele online care comercializeaza produsul sau direct pe pagina producatorului.

Asadar am foslosit acest leadcore aproape tot sezonul trecut (zic aproape pentru ca l-am achizitionat undeva in luna mai) si am fost impresionat de cateva lucruri la el:

 

– mi-a placut foarte mult faptul ca nu mai are miezul de plumb cum il au leadcore-urile clasice si din acest motiv se lucreaza foarte usor;

 

– “mobilitatea” extraodinara a sa. Atunci cand il tineam in mana aveam impresia ca am un lantisor (ceva de genul unui lantisor de argint), asa imi aluneca printre degete; Va dati seama cum se aseaza pe substrat avand aceasta proprietate?

 

– pe langa utilizarea clasica il putem folosi si ca fir pentru legat carlige, mai ales in monturile combi.

 

Eu l-am folosit in toate partidele de pescuit in care am plantat – fie cu navomodel, fie cu barca mare – pentru ca probabilitatea sa il pierd era foarte mica.

 

L-am cumparat de online de la magazinul de pescuit Big Fish pentru ca il stiam de ceva vreme si nu a mai fost nevoie sa il “pipai” dar va recomand sa il “pipaiti” daca aveti ocazia.

 

Pagina producatorului se gaseste aici: Solar Tackle

 

 

Comments are closed.