20/06/2012

Si f*tut si cu banii luati

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,CN2012 — StefanM @ 12:20

Tags: , ,

Nu sunt de   foarte multa vreme in pescuitul din competitie din Romania dar deja ma gandesc destul de serios sa renunt . Dupa gustul amar avut in anul 2010 pe balta Floreasca, atunci cand AGVPS nu a tinut cont de pescarii de competitie si a luat decizii peste capul tuturor, dupa anul 2011 cand am fost implicat total ca Manager  al clubul Green Lake si am fost acuzati fara nici o dovada de blat in finala, dupa anul 2012 cand am fost prostiti pe fata la Corbu, incepe usor, usor sa mi se acreasca de pescuitul de competitie.

Picatura care a umplut paharul a fost prima etapa a CN 2012 cand 17 manageri de lot au fost mintiti pe fata, dusi cu zaharelul ca niste copii de 10 ani. Nu inteleg cum cineva poate minti cu atata nonsalanta, cum cineva nu se gandeste decat la “cum sa ii arda pe fraieri”, cum sa faca mai multi bani pe spatele pescarilor.

In conditiile aceasta stau si ma gandesc (ca asa suntem noi romanii, niciodata nu alegem ceva ce ne place, intotdeauna suntem nevoiti sa alegem raul mai mic) cand vor aparea omeni de calitate care sa nu urmareasca doar profitul personal? Stau si ma gandesc ca mai bine facea Stefan Popescu Federatia Romana de Pescuit Sportiv la Crap si stiam dracului o treaba.

Acum astept cu nerabdare decizia celor de la AGVPS in legatura cu prima etapa a CN-ului, dar nu imi fac mari sperante stiind ce s-a intamplat in 2010.

Domnilor, ati reusit sa f*teti pescuitul de competitie, ati reusit sa speriati si acei putini sponsori care mai existau in acest domeniu, ati reusit sa speriati pescarii care doreau sa se implice si sa participe.

 

Asadar, acum stau in casa si am aceea senzatie de “si f*t*t si cu banii luati”.

 

One response to “Si f*tut si cu banii luati”

  1. […] National de pescuit la crap 2012. Dupa cum stiti au fost destule probleme la acest CN: aici, aici si […]