20/02/2013

Reprezentanti Nash in Romania

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 10:48

Tags: , , , , , , ,

Eu sunt fan Nash Tackle, aproape tot echipamentul meu de camping este nash, la fel si imbracamintea pentru pescuit.reprezentanti-nash-tackle-romania

Pana acum singurul magazin unde gaseam produse nash era Big Fish. Acum am vazut ca pagina de facebook Team Nash Romania a anuntat ca noile magazine partenere sunt Totalfishing si Claumar (Famous Fishing Brands).

Sunt foarte curios daca BigFish a ramas pe lista reprezentantilor din Romania.

Stiu ca Nash nu mai are nevoie de reclama, dar din vizitele mele la FBB cred ca vanzatorii din magazin ar trebui sa aiba mai multe cunostinte despre produsele comercializate (eu nu am nevoie de explicatii legate de produse, dar sunt multi care trebuiesc sfatuiti, mai ales cei care se afla la inceput de drum).

Cu Totalfishing nu prea am avut tangenta si nu stiu ce sa zic. Cred ca am fost de vreo doua ori la ei dar stiam exact ce am nevoie si totul a decurs perfect.

Poate este o miscare buna pentru noi pescarii pentru ca in acest fel poate vom avea preturi bune la produsele lor.

 

Cei ca mine (adica fanii Nash) mai primesc doua stiri interesante:

Terry Edmonds face ce stie mai bine – iti adauga zeci de metri la orice lanseu, daca esti dispus sa-i urmezi sfaturile.
V-ar placea sa-l aveti pe Terry in Romania la o demonstratie de casting cu lansetele NRXD?

 

casting-nash-tackle-romania

si

Nash Product Ambassador pentru Romania!

Daca a face parte din cea mai tare echipa din Carpfishingul European ti se pare o chestie tentanta, cu siguranta informatiile de mai jos o sa-ti fie folositoare: Kevin Nash Group Plc. UK isi construieste in acest moment echipa de “Product Ambassadors” pentru Romania, prin intermediul Departamentului de Vanzari pentru Europa de Est, si de aceea lanseaza in mod oficial o competitie in urma careia cativa dintre cei mai buni pescari vor semna un contract cu Nash Tackle.

Pozele sunt ciordite de pe pagina de facebook Team Nash Romania (tot aici gasiti si informatii in legatura cu cele doua stiri)

3 responses to “Reprezentanti Nash in Romania”

 1. Andrei G says:

  BigFish -ul nu a fost niciodata pe lista lista reprezentantiilor din Romania .”produsele renumitei companii britanice ajung din depozitul din Anglia direct in magazinele partener oficial din Romania”
  Ei cumparau produsele printr-un intermediar si ajungeau la noi pe piata. Nu au fost niciodata distribuitor exclusiv si oficial in Romania al firmei Nash Tackle cum sustin pe site-ul lor.

 2. muc says:

  pentru mine, ca pescar, important a fost sa am acces in Ro la produsele lor, chiar daca la un pret piperat, uneori. Lipsa de acces si de variante mi se pare cel mai rau lucru, in orice domeniu…

 3. StefanM says:

  Ideea e ca in anglia sunt multe magazine care au produsele la preturi mult mai bune decat cele afisate pe pagina Nash. Sa nu mai vorbim de perioadele de reduceri cand pretul poate fi si cu 50% mai mic.